usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
servis ders
pardon yanlış yazmışım servis ders dicektim serbest değil bunlar o mat 1 fiz 1 falan mı oluyo


gönderen: .görk - 14/09/2008 - 10:40
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
SonGOku
(14/09/2008 - 11:21)
fizik kimya vb
ilyas
(14/09/2008 - 13:26)
Kendimden alıntı;
"Servis dersleri tek bir bölümün değil pek çok bölümün aldığı derslere verilen isim oluyor. Bunlardan Fizik, matematik, kimya, lineer cebir ve diferansiyel denklemler olanlarının ((((( kötü haber geliyor hazır ol ))))) sınavları cumartesi günleri ortak olur. Tarih, Türkçe ve Toplumsal Yapılar Tarihsel Dönüşümler olanlarının ara sınavlarını derse giren hocalar kendi derslerinde yapar final ortak bir gün de yapılır ancak genellikle her hoca kendi sınıfına kendisi sorularını sorar.
ileri ingilizce ve ingilizce okuma konuşma derslerinin ara sınav sorularını komisyon hazırlar ama her grup kendi ders saatinde benzer sorulardan sınava girer. Final sınavı ortak olur."


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.