usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
bölüm dışı ders seçimi hakkında
temel bilgisayar bilimleri(matlab) almam gerekiyor ama sadece iktisat ve elektrik muh. e açılmış. 30 haziranda diger ekle-sil lerde oldugu gibi bölüm dışı seçme olabilecek mi?
yaz öğretimi yönetmeliğinde ''ekle-sil de SADECE KAPATILAN DERS YERİNE ders seçilebilir'' yazıyor bu bölüm dışı seçme yapılamaz anlamına mı geliyor?


gönderen: Can Çelik - 23/06/2008 - 12:18
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
ytümakina
(23/06/2008 - 14:50)
baba ben yaz okuluna gelmiyorum ama söleyeyim matlab iktisata açılıyosa hemen al kaçırma çok kolay geçersin onların ki çok kolay oluyomuş bence kaç.ırma derim ben
n\a
(24/06/2008 - 00:30)
ya bende matlab alıcam aynı şekilde bekliyorum.forumlardan takip ettiğim kadarıyla işletmecilerde alamamıslar sistem dersi daha açmamıs.çarşamba gunu okula gitmeyi dusunuyorum.o yusden.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.