usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Sonlu Elemanlar Ya da Tensörel Analiz_Yaz Okulu
Arkadaslar, bu dersi yaz okulunda ya da 1. dönemde almak zorunda olanınız var mı? Bitirme durumunda olan arkadaslar...Bu iki ders de 2. dönem dersi, benim önümüzdeki dönem okul bitiyor ancak bu 3 kredılık seçimlik temel bilim dersinden dolayı okul 1 dönem uzuyor. Var mı benimle aynı durumda olan? Lütfen arasın.. 0532 582 3438


gönderen: freesky - 18/06/2008 - 01:04
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
dahstres
(19/06/2008 - 16:36)
tensörel analiz dersi zaten açılmıyor...

sonlu elemanlar dersinin de açılacagını pek zannetmiyorum.. geçtiğimiz dönem aldım bu dersi, ve alan arkadasların hemen hemen hepsi geçti..

ama bu ders, matematik mühendislerinin programında da yer alıyor, belki onların fakültesinden alabilirsin sonlu elemanlar dersini... istersen gidip bir konuş..

dersi veren hocanın net adresi de bu (işine yarar belki)

www.yildiz.edu.tr/~nazmiye
thethief
(20/06/2008 - 16:20)
Dostum aynı durumdayım. Yaz okulunda pek açılacağını sanmıyorum ancak Önümüzdeki dönem mutlak suretle almak zorundayım. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.