usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ARASLAR????
benim ileri ingilizce 3 ve 4 ü almam lazım...ayrıca sosyal seçimlik bi ingilizce ders de almam lazım..yaz okulunda dif.denk banko kesin alacagım..

geriya kalan kredi hakkımı ileri ing 3 ve 4 için mi kullansam yoksa bi tane sosyal seçimlik(toplumda konuşma veya ing.-tür. çeviri) alıp sadece ileri ing 4 mü alsam...

seneye ilk dönem okul bitecek..ileri ing. 3ü de ilk dönem alırım böylece..hangisi daha mantıklı???


gönderen: Mistisizm - 14/06/2008 - 12:08
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
freesky
(14/06/2008 - 14:54)
Selam.
İng.3 ve 4 için hiç kredi kullanma, onun yerıne muafiyet sınavına git. arasların kaydı bizzat olması lazım. 3-4 sınav orneklerı ybd.yildiz.edu.tr de var, ona bi göz at. ayrıca cıkacak kelimeler belli, onları da ezberlersen rahatça geçersin. ne gideceksin yazın sıcagında davutpaşaya.
kelimelerin hangileri oldugunu bulamazsan davutpaşadaki hocalarla konus, derdini anlat. hocaların hepsi çok iyi. ben de son gün gitmiştim, çok yardımcı oldular.
inşallah hallolur işlerin arkadasım. kolay gelsin
jagpot
(14/06/2008 - 17:07)
ya arassan 3 ve 4 ü alıp kalmış olmamak lazım muhafiyet sınavı için.. die biliorum.. bu ing 4 nerde acılıo davutpaşamı yoksa yıldızda mı?
Mistisizm
(14/06/2008 - 19:44)
freesky;
onu düşündüm ama geçemezsen diye korktum...sırf ileri 4 yüzünden okul uzar bi dönem..o yüzden diyorum bari 4 ü alayım..

jagpot;

ben hiç almadım daha ilk defa alacağım...davutpaşada acılıyo ayrıca...

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.