usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Staj hakkında herşey ..
davetiye ve pratik sicil formu

staj müracaatı yazısı

..


bu dosyaların hepsi uzayıp gidiyor ve elimde sadece makina mühendislerinin yönlendirmesi sırasında verilen bi belge var kaşeli o kadar hangilerini doldurmam gerekli ??

ayrıca eğer staj yapıcağımız yer okulun açıkladığı firmalar arasında var olmasına rağmen staj yeri tanıtma formu doldurulmalı mı ???


gönderen: nceylan - 10/06/2008 - 14:00
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
rolfgrin
(10/06/2008 - 14:12)
listedeyse tanıtım formu doldurmana gerek yok, yalnızca sicil formunu bölüme götüreceksin ve onlar sana yardımcı olacak.
baloonist
(10/06/2008 - 14:13)
ptesi gittik bölüme


anladıgımız makina müh için davetiye istemiyorlar artık..

firma sizi kabul ettikten sonra STAJ SİCİL FORMUNU netten indirip dolduruyorsunuz en üst kısmını fotonuzu koyuyorsunuz çıktı alıyorsunuz..

sonra kabul edildiğiniz yere gidip üstten bi alttaki bölümü yani öğrencinin bizde staj yapmasınızı kabul ediyorz vb bölümü onaylatıp tekrar bölüme getiryrsunuz onlarda bakıpp listede var mı diyorlar evet diyosn tmm diyip mühür vuruyorlar..

snra bu belgeyi gidip işyerine veriyorsun..


stajını yapıyorsun staj bitiyor sana staj sicil formunu doldurup tamamen onaylayıp veriyorlar geri..


en son bir ay içinde staj bittikten
staj defteri staj sicil formu tek res ler başka belgen varsa onlar vb.. bölüme veriyorsun..


SALLAIYOR OLABİLİRM ptesi dün gittik bizi böyle yönlendirdiler..daha önce staj yapmıştım şmdi böyle yapıcaz inş.. :S inş bu bürokratyik işlemler yüzünde gebermeyiz

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.