usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mak. müh malzeme seçimi
Arkadaşlar sınavda çıkabilecek soruları ve cevaplarını bu başlık altında toplasak hepimiz için daha kolay olur die düşünüyorum . Yardımlarınızı bekliyorum.


gönderen: makinist_slm - 15/04/2012 - 17:27
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
makinist_slm
(15/04/2012 - 19:36)
çıkabilecek sorular cevaplarını bilen varsa eklesin arkadaşlar:
1-yorulmaya karşı malzeme kriterleri nelerdir?
2-rijitlik için malzeme seçim kriterleri nelerdir?
3-kırılma tokluğu hangi malzemelerde neden önemlidir?
4-
n\a
(15/04/2012 - 19:46)
stardaki notlardan başka not var mı ? nereden çalışabiliriz konular nereye kadar acaba?
black_blood
(15/04/2012 - 20:25)
hocanın sitesindeki slaytları ekeleyebilecek kimse varmı
amatorcul
(15/04/2012 - 20:42)
malzeme çeşitlerini sordu bir soruda,tost makinesinin dış yüzeyide neyden imal edilir mlzleri verdmiş sen seçiyorsun.
sonra grafikler yardımıyla kam mili yapıyorsun,yine malzemelri vermiş onları arasından seçiyorsun.


Geçen sene almıştım ben. Atıyorum ütü tabanı için hangi malzeme seçilir verdiklerimden der. Al, St vesaire sayar.
Mesela ütü hafif olsun istenir, korozyona dayansın dersin, Al yi seçersin bunları sayarak .
Birde o malzeme örneklerini iice ezberle tek tek sorar. Metalleri say en ince ayrıntısına kadar der mesela.
Al u sayarsın altınada AL1000 - 2000 -3000 -4000 diye saymanı ister. Ama çok kolay sorar derslere gittiysen elini kolunu sallayarak geçersin :)


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.