usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
volkan hoca statik
arkadaşlar neler sordu hoca bugun?


gönderen: smeih - 12/04/2012 - 20:18
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
rz_10
(12/04/2012 - 20:51)
sınava girenler paylaşsa :S
satellite
(13/04/2012 - 00:14)
küresel mafsal konulmuş bir soru vardı defterde. son çözdüğü örnek olabilir. ya da sona yakın. i j ve k parantezine alıp parantez içlerini sıfıra eşitliyorduk. o soru vardı. 25 puan. ama denklemi kursanız bile 20 puan alınıyor. çözmek 5 puan.

son dersteki fotokopinin yani sadece serbest cisim diyagramlarını gösterdiği fotokopinin ilk sorusu. e ve a daki tepkileri sordu.

bir doğruya göre moment vardı basitti. ama 20 puan yine

bir daire üzerinde 4 kuvvet var. bir kuvvete indirgeyip, tesir çizgisininin uzaklığını bulun gibi bir soru. Toplam M=R.d den gidiliyor yani.

bir de bir dikdmrtgen mi vardı prizma mıydı hatırlamıyorum. iki tane kuvvet çifti etkiyor. (4 kuvvet yani) işte bu kuvvet çiftlerini bir kuvvete indirgeme falan.

sınav rahattı.
Burden
(13/04/2012 - 12:51)
Eyvallah satellite, çok işime yaradı.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.