usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kombi
Anlayan arkadaşlar sorun çıkarmayan ve ekonomik bir fiyata kombi tavsiye edebilirmisiniz yada hangi marka almalı yada almamalıyım


gönderen: mkm10 - 22/03/2012 - 11:23
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
KELLEMEKE
(22/03/2012 - 13:14)
son 3 hafta içinde yakınımda 2 kişi kombi aldı. ne marka olduklarını bilmiyorum ama ucuz bir marka olduklarını biliyorum. bi tanesi 3 hafta sonra tamir ettirebildi. diğeri ise bozuk cıkan kombiyi hala degğiştiremedi. bence sen bilindik markalardan şaşma. bizim ewde ECA var 14 yıldır kullanıyoruz. Ama bence paraya kıyıp BUDERUS veya VAİLLANT almak en iyisi.
raptor7
(22/03/2012 - 21:06)
demirdöküm al... yetkili servisi cok iyi ve yedek parcası ucuz.. bizde buderus var,bir bozuldu mu başka kompi parasına tamir ediyorlar ve servisiyle ugrasmak tam bir dert

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.