usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
övün ışın motorlar finali hakkında..
arkadaşlar övün ışın motorlar finali baştan sona kadardır kesin ama bu hafta derse giremedim, nereye kadar işlediniz? hoca finalde ne tarz soru soracağını söyledi mi?

şimdiden teşekkürler..


gönderen: gollum - 05/01/2012 - 15:25
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(05/01/2012 - 19:17)
son ders motor gücü hesabıyla.diesel motorlarında mekanik ve elektronik püskürtmeyi anlattı.5 soru sorucak.motor gücü hesabı ve yanma problemnden 1 soru kesin.diger 3ü ya sözel yada 2si sözel 1i formul cıkarımı.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.