usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
bugünkü termodinamik sınavı- eyüp hoca
bugün bu sınava girip burayı okuyan varsa hangi soruların çıktığını söyler mi acaba. söylerse mutlu olurum. sevinirim. dua ederim.


gönderen: maljinal - 28/12/2011 - 17:45
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(28/12/2011 - 18:12)
sinava ben de giremedim de mazeretinin tarihini biliyor musun acaba?
maljinal
(28/12/2011 - 18:19)
hiçbir bilgim yok bu konuda. sorular nasıldı acaba. gerçi hoca vizeye pek bakmıyor deniliyor ama.
n\a
(28/12/2011 - 19:20)
En son dersin de konu agirlikli sorucam demisdi, konuyu anlamaya cok onem gostermemizi soyledi. Insallah mazeret sinavi yapar.
n\a
(28/12/2011 - 19:44)
ben de giremedim sınava, bildiğim kadarıyla mazaret yapmıyor, 2. öğretimle sınava alır. yarın okulda bulabilirsem konuşucam bi bakalım sonucunu yazarım buraya
n\a
(28/12/2011 - 21:53)
Mizansen cok sevinirim sonucu buraya yazarsan bulamazsan hocayi bu hafta bir sekilde ben de bulmaya calisicam, haberleselim.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.