usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj defteri ?
arkadaşlar ben defterimi teslim ettim bölüme bir ay oldu hatta geçiyor.. rededilen stajlar nereye asılıoyor acaba ??? yada kimle konuşuyum napıyım:)
bilgi verir misiniz şimdiden teşkkürler:)


gönderen: makine - 04/10/2011 - 19:30
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
nnnn
(04/10/2011 - 21:02)
atölye stajı mı
makine
(04/10/2011 - 21:34)
evet kardeş atölye
cankut
(05/10/2011 - 00:04)
kardeşim ben de temmuzun sonunda teslim etmiştim staj defterini, daha kabul edilip usis´e işleneli bir hafta bile olmadı. yani anlayacağın merak etme 1 aya ancak okunur
tekkisilikdevmakinacı
(05/10/2011 - 09:49)
imalatın binasına gidip asistanlara sorabilirsin, düzeltme almış olabilirsin yada defterin masanın altına bi yere düşmüş olabilir (olmaz demeyin bana oldu)

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.