usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kaynak stajı - resimler
arkadaşlar kaynak staj defterinin tanım kısımllarını yazdım ama resimlerde fazlasıyla sıkıntı çekiyorum. stajı bir kazan firmasında yaptım ama firma ufacık bir atölye. doğru düzgün teknik resimler yok ellerinde. birkaç tane aldım, onlar da fazlasıyla ayrıntılı ve kaynak yerleri belli değil saçma sapan şeyler çıktı. internette aradım kaynakla imal edilmiş kazan resimleri ama gene bulmaadım. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik cumaya kadar teslim etmem lazım defteri ama elimde resim yok. yardımcı olabilecekler var mı ?


gönderen: kumpel - 27/07/2011 - 17:14
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
4FUN
(28/07/2011 - 12:26)
hocayla falan konuşursun pek sorun çıkarmazlar

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.