usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
iç transfer ile mimarlık´a geçmek için sizçe kaç ortalama gerekir?
4 kişilik kontenjan var. öss puanıda etkili ama milletin öss puanı genelde yakındır.Sizce kaç gibi bir ortalama ile geçilir. 3.30 az mı ? Geçen yıllardan bilginiz var mı ?


gönderen: sylarfb - 28/06/2011 - 02:14
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
hardproblem
(28/06/2011 - 14:30)
3,49 diye duymuştum,ama bunun önemi yok.Önemli olan bu dönem hangi ortalama ile geçiş yapılacağı.Ben de geçiş yapmış biri olarak söylüyorum kafanda bir kaç tercih oluştur.O gün geldiğinde bu işle uğraşan kimse ona açık açık bu ortalama ile girebilir miyim diye sor olmazsa bu fırsatı kaçırma başka istediğin bir alana kay:)

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.