usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mesleki alan stajı ile ilgili acill
arkadaşlar arçelik staj başvurumu kabul etmiş. okula yollanacak bilgi formu için çeşitli bilgileri doldurmam lazım ama aklıma takılan 2 nokta var.birincisi ben genel dalı öğrencisiyim.okulda stajla ilgili kişi olarak kimi yazmam lazım 2.side staj türü olarak hem faborg hem işletmeyi yazabilir miyim acaba? ama staj süresi 40 gün arçelikte şimdiden teşekkürler.


gönderen: onur89 - 19/05/2011 - 22:39
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Ersel
(20/05/2011 - 12:30)
ben de seninle aynı durumdayım genel dalı arçelikte yapcam stajı bölüme sordum Serhat Ayhan ´ı yaz dediler staj adına da mesleki alan stajı yazdım

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.