usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj goodyear
Arkadaşlar Goodyearda satj ayarladım ama okulun sitesindeki atelye staj listesinde ismi yok,yada var ben göremedim..Bu konu ile ilgili bir bilgisi olan benımle paylaşabılırmı..


gönderen: Byzasz - 24/04/2011 - 22:57
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
tayln
(24/04/2011 - 23:27)
siteden staj yeri tanıtma formunu çıkarıp işletmeye doldurtmalısın. daha sonra ilgili daldaki staj komisyonu üyelerinden birine onaylatıp bölüme teslim etmelisin.
Byzasz
(24/04/2011 - 23:43)
çok saol hocam..

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.