usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
termo ıı vize soruları
Eyüp hoca pazartesi günü yaptığı vizede soru kağıtlarını almamış arkadaşlar birisi paylaşabilir mi acaba sorular neydi?


gönderen: Stanlee - 19/04/2011 - 19:37
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Nakamura
(19/04/2011 - 21:11)
Beyler insaniyet namına yok mu soruları olan....
yakup33
(20/04/2011 - 05:14)
bir tane kısılma vanası sordu, basit bi soruydu yapılabilecek düzeyde.
bir tane bağıl nem sorusu vardı.soğutuyordu, onun soğurken ne kadar dışarıya ısı verdiğini sordu.ders çözdüğü örneğin sayıları değişik sadece.
bir diğeri saf maddelerdendi.bi kap içindeki gaz karışımının belli bi C dereceye çıkarmak için gerekli ısı miktarını sordu.ve son durumdaki kısmi basınçlar nelerdir dedi.

bukadar beyler.sorular kolaydı ya yaparsınız.hepsının benzerini çözdü hoca. kusura bakmayın anca gördüm başlığı.hadı kolay gelsın

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.