usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
makine mühendisliğinden gemiye geçiş
Merhaba! Bilecik Üniversitesinde Makine ve İmalat Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. okulu bitirdikten sonra gemiye geçmeyi ve orada mesleğimi sürdürmeyi düşünüyorum. nasıl bir yol izlemeliyim. bilen varsa cevaplasın!


gönderen: emreayin_3423 - 07/04/2011 - 18:17
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
sylarfb
(07/04/2011 - 22:19)
Makine Müh okuyupta gemiye geçmen zor.Farklı uzmanlık alanları.Gemide makine ama bir gemi makine bölümünün derslerine bak 3. sınıftan itibaren çok farklı ve stajları bile farklı.İş veren seni alacağına gemi mezunu olanı alır bence tabi :)
yataylıçapçı
(07/04/2011 - 23:34)
notlarını yüksek tut buraya yatay geçiş yap 2. sınıfın sonunda gemiyle çap yaparsın.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.