usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
harçla ilgili ciddi bi sorunum var yardım eder misiniz?
erasmus nedeniyle yurtdışında oldugumdan harcı daha yeni yatırmaya çalışabildim , akademik takvimde faizli yatırma işlemi 11 marta kadar gözüküyor fakat bugun işbankasına gittiğimde < tahsilat bilgilerine ulaşılamıyor < diye bir hata veridğini söyledi bankacı kadın... problem nedir acaba ? ne yapmalıyım ?


gönderen: BetaMode - 09/03/2011 - 19:03
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
andromeda
(09/03/2011 - 20:15)
ben de başka üniversite öğrencisi olup yıldızda misafir öğrenciyim. bunu baştan söyleyeyim. bir yol gösterme açısından yazıyorum sadece.

benzer bir durum benim de başıma geldi.
sistem kapandığı için başta yatıramadım parayı. Sonra üniversiteyle görüşüp okul numaramı falan verdim. sistemin açılacağını söylediler. hala açılmayınca tekrar görüştüm okulla. öğrendim ki sadece üniversite içindeki şubede hesap aktif hale geliyormuş. ben de mecburen o şubeye havale yaptım harç parasını.

sonuç olarak arkadaşların falan görüşsünler öğrenci işleriyle. Hesap numarası istesinler harcı yatırmak için ya da hesabın aktifleşmesini talep etsinler.


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.