usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ISI-Mesleki Alan ve Isletme Staji
Arkadaslar, bu donem icinde 40 gunluk isi mesleki alan ve isletme stajini yapmayi planliyorum, hatta mezun olmam icin yapmam lazim mutlaka :)
Ama benim ayarladigim fabrika okulun verdigi staj listesinde yok. tamam fabrika tanitim formunu okula verip, o isi halledebilirim, ama simdi listeye bakiyorum bazi fabrikalar icin mesleki alan kabul edilio, isletme kabul edilmio, bazilari icin de mesleki kabul edilmio ama isletme kabul edilio. benim ayarladigim fabrika her turlu isil islem yapan bi fabrika, peki simdi okul fabrikayi staj yeri olarak kabul ederken hangi kriterleri goz onune alio, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

biraz gereksiz uzun bi soru olmus bu arada


gönderen: mach - 21/02/2011 - 22:58
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
mach
(21/02/2011 - 23:01)
mesleki alan derken, mesleki alan fab organizasyon demek istedim bu arada
korfezzz41
(21/02/2011 - 23:21)
geçen staj ile ilgilenen özgen açıkgözdü sanırım gittim sordum.şunlar kesinlikle olmalı dediğiniz şey var mı belli kriterler var mı dedim.. tabiki hepsi olmıcak ama yine de bakıyoruz neler olduguna dedi..

özellikle ısıl işlem olması önemli dedi ki seninkini her türlü kabul ederler.
Romano
(21/02/2011 - 23:26)
bir de bu tanıtım formunu da bölüme mi vericez? yoksa ilgili staj komisyonuna mı? ne kadar sürede sisteme geçiriliyor bir de?
mach
(21/02/2011 - 23:30)
o zaman insallah her iki stajinda ayni fabrikada yapilmasina izin verirler. yoksa 20+20 ayri fabrikalar ayarlamam gerekecek :/
evet bi de bu tanitim formunu nereye verecez ve formu verdikten sonra ne zamn staja baslayabiliriz? hemen onay alabilio muyuz?
korfezzz41
(21/02/2011 - 23:34)
o tanıtım formunu özgen açıkgöz veya cenk ti sanırım odaları yanyana ikisi onaylıyolarmış. onlardan birine götürüyosun gösteriyosun. onlar tamam derse staj belgelerini okula veriyosun . büyük olasılıkla o tanıtım formuna imza atarlar veya gerek bile yoktur o kısmı tam bilmiyorum. nese belgeleri bölüme veriyosun onlar sigortanı 10 gün için de onaylıolar 10 gün sonra başlarsın
mach
(21/02/2011 - 23:36)
tamam o zaman , korfez cok sagolasin :)
chavezz
(22/02/2011 - 10:56)
ben 2004 girişliyim ve genel dalıyım 20 gün atölye 20 gün mesleki alan stajı yapılmış gözükğyorum toplam 60 günmü 65 günmü yapılması gerekiyordu ve kalan stajı ne olarak yapmam gerekiyor işletmemi fabrika organizasyonmu?
korfezzz41
(22/02/2011 - 12:12)
20 gün mesleki alan staj yapman gerekiyor...

diğer sorunu bilmiyorum artık farketmeyebilir.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.