usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Temel Elektrik,Mekatroniğe giriş?!
irregular olduk,bi kaç ders alalım diyorum kafamda çoğunu kesinleştirdim ama şu 2 si biraz kafa karıştırıyor...

bu dersleri alan illaki vardır,nasıldır bu dersler ağır mı kolay mı? anladığınız üzre mekatronik bölümündeyim..




gönderen: C1h4d - 29/01/2011 - 16:19
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
mrtdenibaret
(29/01/2011 - 20:54)
bölümüne başlarken mekatronik müh giriş alman faydalı olur zaten derste öğretim üyeleri ve arada çeşitli firmalardan gelen isimlerin seminer tadında bilgilendirmesi gibi bi ilerleyiş var diye biliyorum. Mekatornik öğrencisi değilim ama sizin bölümden tanıdğım 1-2 kişi geçen yıl anlatmıştı.

temel elektrik ve bilgisayar programalma ve algoritmalra giriş gibi iki dersi almanı da kesin öneririm çünkü bunlar için herhangi bir mat1 fiz 1 alt yapısına ihityacın yok ve asıl seni bölümüne sokucak olan dersler bunlardır.
C1h4d
(30/01/2011 - 14:20)
ben 4.5 yılda bitirmeyi düşünüyorum,onun için biraz rahat gideyim istiyorum :)

onun için genelde basit dersleri alayım diyorum bu dönem..

bu arada 1-2 de basit bölüm dersi varsa aradan çıkarayım diyorum yani onun için sordum aslında..



Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.