usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Kim bana diferansiyel anlatır?
Arkadaşlar merhaba,

Af öğrencisiyim, mazuniyet için sadece diferansiyel denklemler dersim kaldı, çok çektim bu dersten. Kendi kendime çalışıyorum ama çok verimli olmuyor. Sanırım kendi kendime yetiştiremeyeceğim. Bu konuda zaman ayırıp yardımcı olabilecek, beraber çalışacağımız arkadaşlar var mıdır acaba? Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

mail - msn adresim: pavillio@windowslive.com



gönderen: difff - 14/01/2011 - 01:58
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
labach
(14/01/2011 - 03:28)
Pki bizim bundan ne kazancımız olacak?
ant_07
(14/01/2011 - 05:01)
vay be herşey para olmuş... inan dostum bilsem anlatırdım... inşallah anlatacak birini bulursun.
n\a
(14/01/2011 - 08:22)
bende af öğrencisiyim eğer ücrete felan ortak ararsan bende dife ortak olmak istiyorum..
difff
(14/01/2011 - 11:07)
kenarda fazla birikmişim yok o yüzden yüksek bir ücret ödeyemem, para konusunda anlaşabileceğimizi düşünüyorum.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.