usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Motorlar hakan kaleli sınav konuları
otto ve dizel motorlarda tanımlar ve sınıflandırma, motor termodinamiği, otto diesel seilinger çevrimleri, çevrimlerin karşılaştırılması. sınav konuları bunlar mı sadece? motorlarda yanma veya motorlarda vuruntu konuları yok mu sınavda?


gönderen: frtgh75 - 19/11/2010 - 13:01
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
SkRyLı
(19/11/2010 - 17:58)
valla en son motorlarda yanma görülmüş.eksik yanma görülmüş ordan da en son.vuruntu falan daha işlenmedi bizde.işlediği yere kadar sorar kanımca

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.