usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
irfan yavaşlıolu tanıyan var mı?
nasıl bir hocadır?? sizce orhan denizden mi irfan hocadan mı alınmalı motorlar I dersi?


gönderen: acr - 08/02/2008 - 14:35
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
machiner
(08/02/2008 - 14:49)
ben tanıyorum, bir keresinde yola çıkmaya hazırlanırken yanıma gelmişti motorsiklet muhabbeti yapmıştık, iyi bir insan ama ders almadım.

orhan hoca'dan motorlar aldım C ile geçtim. çalışsam rahat B ve üstü getirebilirdim diye düşünüyorum, al bence. irfan yavaşlıol onun kadar rağbet görmüyor.
12345
(08/02/2008 - 22:06)
motorlar 1 ve 2 ile taşıt tekniiği derslerini irfan hocadan aldım. Çok memnunum. Çünki derste siz not kaygısıyla dikkat etmeseniz bile en eski motor sstemlerinden en yenisine kadar hepsni anlatıyor. Grçi desrte not tutmak problem olabilir. Çünki kendisi konuşurken not almak zorundasınız. Deftere çalışıp ezberlersen geçersin.Zaten derse devam edersen nerden soracağını da anlatırken hissettiriyo

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.