usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj defteri acil
arkadaşlar bu tatilde talassiz sekiilenddirme stajı yaptım defteri nasıl doldurucam en son ne zaman teslim etmem gerek hiç bi fikrim yok ayrıca staj yaptıım yere defteri doldurduktan sona onaylaticakmıym lütfen birileri yardımcı olsun


gönderen: sütlü nuriye - 06/02/2008 - 13:45
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
hik
(06/02/2008 - 14:01)
staj bitir tarihinden en gec 1 ay sora teslim etmen gerekir.
Defteri doldurduktan sora tum sayfalarini imzali ve kaşeli olarak onaylaticaksin Fabrikadaki yektili muhendise.
defteri doldururken ilk olarak işletme hakkinda genel bilgi verirsin 1-2 sayfa kadar.. Daha sora imalatin tanimi kullanilan makinalar . Kullanilan soguk presler sicak presler gerilim giderme calismalari vs. ne varsa fabrikada anlatirsin biraz. daha sora uygulamalara gecersin. en az 4 adet uygulaminin tanimi paramatreleri( kalip boyutlari parca boyutlari islem suresi islem sirasi vs.) + 4 uygulamanin teknin resimini siralarsin arka arkaya bitmistir defter=) sonunada isletme hakkinda kendi degerlendirmeni yaparsin son sayfada bu fabrikada yaptigim talassiz sekillendirme staji soyle boyle faydali oldu isletme calisanlarina tessekur ederim fln gibilerinden=)

Hadi Kolay Gelsin
murat t.
(06/02/2008 - 15:21)
www.mkm.yildiz.edu.tr

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.