usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ŞEYTAN DİO Kİ
1. öğretimin gruplarının bana açılmasını bekliorum, ne zman açılcaa belli diil...Bilg ekranına bakmaktan gözlerim yandı....
Bi de bazı akıllı insanlar Usis in çok güzel bi sistem oldugunu falan sölüolarya, ne faydasını görmüş usis'in; gece yatagında sırı açıldıgında Usis gelmiş üstünü mü kapamış acaba ???


gönderen: prosotarus - 06/02/2008 - 09:28
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
foreverist
(06/02/2008 - 09:35)
ben ce usisi zorlaştıranlar okuldakiler makina da ders alınacak grup kalmamışken bunların günlerdir hala beklemeleri onların acizliğini ortaya koyuyo. bi de bölüme gitsen laf konuşulmuyo kendilerini rektör mi sanıyo bunlar napıyo anlamadım gitii...
hik
(06/02/2008 - 09:36)
1inci ogretimin sana ne zaman acilacagi belli:D pazar gecesi acilacak=) bendede ayni durum var cogu ders cakisiyo 1inci ogretimden almam gereken 3 ders var almadim hala ama heba etme kendini nasolsa acmazlar bu hafta yat uyu dinlen pazar pazartesiye sakla enerjini=) sisteminde .... :)
prosotarus
(06/02/2008 - 09:41)
Bize 2 gün açılması ayrı bi saçmalık zaten, zaten çakışıo dersler o yüzden 1 . öğretimden bi kaç gruptan seçme ihtimalim war; o açılcak 2 günde de Kontejyan olur mu olmaz mı; işimiz şansa kaldı...Walla interneti kullanıp ders seçerek Teknolojiyi mi kullanıoruz, azap mı çekioruz belli diil.
Comandante
(06/02/2008 - 10:01)
1. 2. öğretim sınırlaması ekle-sil haftasında kalkıo kaçıncı sınıfsın bilmiorum ama bunca zaman boşuna beklemişsin
sydbarrett
(06/02/2008 - 15:39)
daha üniversitenin yayınladığı kılavuzu okumamış olduğun belli ki, bilgisayar başında sana birinci öğretimin açılmasını bekleyerek kendine işkence ediyorsun.
okuyan öğrenciler ise ekle/sil de açılacağını biliyorlar.
ekle/sil de bölümler arası sınırlamalar da kalkacak, çakışan derslerini seçebileceksin, bir çok ders, bir çok bölümde, haftanın her gününde oluyor. seçemezsen danışmanınla konuşcaksın. ancak benim işim hiçbirzaman danışmana düşmedi, bilmiyorum tavırlarını.
bunlar senin işini kolaylaştırmak için.
diğer üniversitelerin ders seçme sistemlerini araştırmanı tavsiye ederim.
mükemmel bir sistem olduğunu iddia etmiyorum, ancak okuduğumuz üniversite de mükemmel bir üniversite değil, her devlet kuruluşu gibi açıklara sahip. bu açıkları kendi avantajın olarak da kullanma fırsatın da var tabi ki.


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.