usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
oktay özcan
nasıldır arkadaşlar çok mu zor geçmek ve devama çok takan bi hocamıdır başka grubundan takip etsek sorun yapar mı


gönderen: senli - 04/02/2008 - 02:39
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
mehmet
(04/02/2008 - 11:02)
ben akışkanı tüm hocalardan en az bir kez aldım muhittin sabiha ismail.. ama en sonunda oktaydan yaz okulunda geçmiştim dönem içinde nasıldır bilmiyorum ama yazın çok rahat geçmiştim defter kitap açık sınav yapar yoklamaya bakmaz ayrıca vizeler dışında iki tane quiz yapar her biri %5 etkilidir onlarada girdin mi tamamdır..
lessoncrime
(04/02/2008 - 11:37)
şimdi bazı arkadaşlar teke falan diyorlar öncelikle şunu belirteyim teke ısıcı oktay hoca ise akışkancıdır. Herhalde bu yeter konunun açıklığa kavuşması için... ha zaman zaman kastırabilir her ikiside belirtmek laızm...
n\a
(05/02/2008 - 00:00)
valla gülüyorum hala. arkadaşım oktay özcan akışkanlar ın en kötü hocasıdır. ondan alma da kimden alırsan al. bir kere derste kesin uyursun. getirir tepe gözü mıy mıy ders anlatır. sınavları da öyle kolay olmaz. sabiha güzel anlatır sınavları da çok zor değildir. muhittin de uyutur berbat anlatır ama sınavları basittir kitabındaki soruları sorar.
youngneil
(05/02/2008 - 10:42)
sabihadan alın
muhittin kitaptan sorar ama kitabı yanlıştır..aynısıı yapar kalırsın..
oktay da zordur

benim1.tercihim sabiha olmazsa 2. tercihim ismail tekedir akışkanda

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.