usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
eski sisteme göre staj
stajı hazirana kadar eski siteme göre yapabilyormuyuz örneğin 30 gün yapılan atölye stajından sonra kalan 10 günlük atölye stajın da yapılıp sadece 20 günlük meslek alan stajı bırakılabilirmi


gönderen: chavezz - 17/05/2010 - 13:56
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
sma
(17/05/2010 - 20:44)
ben övün hocayla konuştum, 20 gün atölye stajı yaptım 20 gün daha yapıp mesleki stajı 20 gün yapmak istiyorum dedim; eski sistemde staj yaptığın için yapabilirsin dedi.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.