usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
sayid gani ve teknik resim
arkadaşlar sayid gani ile yaptığımız son derste kesitini çizdiğimiz parçayı teknik resim föyünde bulamıyorum ? yoksa o föyde değildi de kitaptamıydı bilenler bi yardım edebilir mi?
bir de ödev olarak da sayfa 201 deki 8. ve 9. şekilleri bir sayfayı ikiye bölüp çizmemizi istemişti. o sayfa da istenen kesit görünüşleri idi, orada 3. görünüşü çizmemiz gerekiyor mu yoksa sadece üstten görünüşü 2:1 ölçeğinde çizip artı olarak önden görünüşün de üstten görünüşte gösterilen şekilde kesitini almamız mı gerekiyor ?
bir de bu iki çizimi ne zaman teslim etmemiz gerekiyor ?


gönderen: sydbarrett - 21/12/2007 - 14:35
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
ytümakina
(21/12/2007 - 15:13)
olm bayram bayram bunları düşünme git gez toz ne adamsın nese ben bilmiyorum yardım edemediğim içn üzgünüm
sıla:))
(21/12/2007 - 16:26)
son derste çizilen föyün en son sayfasında olmalı oradan çizdik ödevde sadece iki görünüş çizilecek üçüncü yok sayfayı ikiye bölüp resimde ki ölçülerin iki katında çizeceksin yani sayfa da toplamda 4 tane şekil olcak iki çalışmayı da dosyaya ekliyip cuma günki sınavda hocaya teslim edicez kolay gelsin
sydbarrett
(22/12/2007 - 00:42)
teşekkürler =)

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.