usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Ali Fuat Güneri-serbest seçimlik
Serbest seçimlik olarak Endüstri Mühendisliğinden Mühendislik Ekonomisi dersini almak istiyorum hocasıda Ahmet Fuat Güneri sizce bu dersi almalımıyım? birde hoca nasıl?


gönderen: hayalperest - 14/02/2010 - 20:02
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
22_anil
(14/02/2010 - 20:23)
pek tavsiye etmem :)) ben dersin adına kanıp aldım ama umduğum gibi çıkmamıştı :)) ayrıca çan çok yüksek olduğundan kalmıştım :))
sosyopat
(14/02/2010 - 22:53)
ben de tavsiye etmem

biz bikaç arkadaş aldık ve topluca kaldık.çok zor bir ders değil ama ciddi çalışman gerekir geçebilmek için

çok çalışmadan da geçebileceğin bir ders al

endüstride endüstri mühendisliğine giriş dersi var

bir makinacı olarak onu alabilirsin

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.