usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
corbaa:S ?
kaynak staji yaptim yarim yamalak .. elimde bi kac teknik resim var hangi yontemle yapilir malzeme nedir onlari da bilmiyom ..zaten bizim fabrika uretimde yapmiyodu sadece tamirat vardi bi tane yasli dayi vardi o kadar kaynak ustasi... ne yapsam ? kutu profiller nasil kaynak edilir bilen varmi,gerci malzemesine gore degisir sanirim ama, hangi yontemle filan ?Allah im ben nerde yanlis yaptim :D


gönderen: iyidir-iyidir - 07/10/2007 - 16:16
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
hik
(07/10/2007 - 23:15)
valla elinde seri uretime dayali teknik resimler varsa , ozellikle punta kaynak fln yapilan koyabilirsin. resimlerde kaynak noktalarini abarti bi sekilde goster tabi=) staj yaptigin yerde tamir islerinde kullaniliyosa kaynak mutlaka deisik elektrotlar vardir paslanmaz celik ve sert celiklerde kullanilan elektrotlari kutularinin ustunden ozelliklerine bakarsin staj defterine yazarsin. tabi seri imalat icin hangi parcalari yazarsin nasi yazarisn onlar sana kalmis. Elektrik ark kaynaginin ozelliklerini flnda yazarsin . orda bulunan makinanin kac amperde calistigi sistemi vs. hangi sicaklikta kaynak yapiyo kaynagin saglamligi teknik degerleri vs. vs.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.