usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kredisiz ders var mı
Arkadaşlar ben makine 1.sınıf ikinci öğretimim. Acaba devam zorunluluğu olmayan dersimiz varmı. Atıyorum mesela bilgisayar falan kredisizmi bi yardım etseniz arkadaşın biri böle bi laf etti kafam bulandı.


gönderen: zuluturk - 23/09/2007 - 19:40
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
cici
(23/09/2007 - 20:36)
yanlış anlama darılma gücenme ama çok saçma bi soru,senin suçun yok tabi kafanı iyice karıştırmışlar:) dersin devam zorunluluğu olup olmaması hocaya bağlıdır.dersin devam zorunluluğunun olmaması dersin 0 kredilik olduğu anlamına gelmez.okul hayatın boyunca alcağın sadece 1 tane 0 kredilik ders vardır.o da serbest seçimlik derstir.diğer bölümlerin herhangi bir 3 kredilik dersini sen serbest seçimlik olarak alcaksın.ama onun daha zamanı var
nry
(23/09/2007 - 20:46)
arkadaşım bu okuldan mezun olabilmen için belli bir krediyi doldurmuş olman gerekir ki bu sebepten ötürüdür ki kredisiz ders yoktur gerçi cici arkadaşımız açıklamış ama söyliim dedim ama şöyle bir durum var hazırlığı geçersin belirli bir devam zorunluluğun vardır bir not verirler ama kredisi yoktur 0 dir konu açılmışken hazırlıkta okuyan arkadaşlara sesleniyorum aman ha a yla geçim b yle geçim diye kaymayın c olsun sizin olsun bir işe yaramıyo zaten
zuluturk
(23/09/2007 - 20:53)
tşkkürler


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.