usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
4. sınıflar ya da uzatmalılar bi bakın
makine tasarımı 1 ile makine tasarımı 3 birlikte alınabilir mi? mantık olarak bana alınabilir geliyor ama tavsiye eder misiniz? tek proje zaten kasar 2. brojeyi alırsan hayatın kayar diyorsanız almam.

bir soru daha bu ders hakkında süreç ne bi anlatın ya. seçtik tamam da projeyi kimden nasıl ne zaman alcaz? bu üçünü istiyorum.

hazır eliniz değmişken bi de bu prolere bir örnek verirseniz tam süper olacak ha


gönderen: epeios - 19/09/2007 - 13:30
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
epeios
(19/09/2007 - 13:35)
broje ne la
kisem
(19/09/2007 - 16:28)
projeyi aldığın hocaya göre değişir aslında.bazıları her hafta yoklama alır çok titizdir, bazıları hiç uğramamış olsan da takmaz uyduruk projene A bile verir. ama çok zorunda değilsen bence iki projeyi aynı anda alma ayağına dolanıyor insanın.

projeyi almak için de proje formunu doldurup danışmanına teslim ediyorsun. formda tercih ettiğin ilk dersin hocasından alırsın genelde projeyi. üç vakte kadar panolarda ilan edilir zaten, sonra gidip hocayla konuşursun.bu kadar :)


ce
(20/09/2007 - 01:30)
dalına ve hocana gore degisir... ben 20061 de 2 proje+bitirme almstm.. bitirme yi braktm haliyle ama projeler harikaydi.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.