usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
YARINKİ SURFCAM FİNALİ
arkadaşlar yarınki surfcam (bilgisayar destekli imalat) dersinin finalinde hoca hangi konulardan soracakmış acaba? ve sınavın yapılış şekli nasıl olacak?


gönderen: the_ee - 11/06/2009 - 00:52
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
karakorsan
(11/06/2009 - 05:07)
cam dersi notlarndan sözel sınav yaptı, bir kere okusan full yaparsın; çok basitti. Programda da bir tane silindirik tornalama çizdirtti ve uygulattı ve bir tane de frezelemeden kendi verdiği şekil üzerinde talaş kaldırma işlemi yaptırdı. Sözel ve program sınavı şeklinde iki farklı sınav olduk yani. Hangisinden yüksek alırsan onun %60'ını diğer,n,n %40'ını sayıyor hoca. Bu yüzden CAM dersi notlarını al ve iyi çalış, 60 olur notun çizimden sıfır çeksende. Ben sana şimdi dediklerimi kendim bilmiyordum, çünkü CAM notlarından çıkmaz, yazdırdığı abidik gubidik notlar vardı, oradan çıkar dedi benim aziz arkadaşlar, kalabilirim bile. Hiç değilse birine faydam olsun dedim ben de. CAM notları star fotokopide vardı, başka yerde var mı bilmiyorum doğrusu. Kolay gelsin..

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.