usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yaz okulu sonrasi mezuniyet sinavi
beyler 4.5 uncu senem ve mezun durumundayım. ancak bu dönem sonunda hesaplarıma göre 2 si seçmeli olmak üzere 3 dersten kalıyor gibiyim. haliyle mezuniyet sınavına giremiyorum. 2013 yaz döneminde alttaki başlıktan aldığım bilgilere göre yaz okulu sonrasında da mezuniyet sınavı yapılmış. arkadaşın durum benimkiyle hemen hemen aynı, yaz okulu programlarına baktım az çok, 3 dersi de yaz okulunda almam pek mümkün görünmüyor. 1 ya da 2 dersi yaz okulunda alıp diğer ders ya da derslerden mezuniyet sınavına girmek için dilekçe toplamak bir çözüm gibi durmakta benim anladığım kadarıyla. bunun için seferber olmaya kalkışsak da bölümü dilekçe yağmuruna tutsak da yaz okulundan sonra da mezuniyet sınavı yapsalar. nasıl fikir?

http://www.a305teyim.com/serbest/7995-yaz-okulu-sonrasi-mezuniyet-sinavi-icin-rektorle-konustum.html

aha bu da kanıtı

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/duyurular/2012-2013-Yaz-Okulu-Sonras%C4%B1-Mezuniyet-S%C4%B1nav%C4%B1-Hk./10


gönderen: matacayni - 04/06/2015 - 22:47
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
matacayni
(04/06/2015 - 22:50)
edit: dilekçeler rektörlüğe verilmiş
gaga
(05/06/2015 - 16:32)
bence önemli bunu yapalım. 2. öğretimi kapattılar. ne kadar az öğrenci bir sonraki döneme kalırsa o kadar iyi mantığıyla yaz okulundan sonraki bitirme sınavını açmışlardı. bu senede aynı durum söz konusu olabilir. sonuçta kaç kişi mezun etse kar bu şekilde. ama net kişi sayısını çıkarmamız lazım. bu durumda hem bütler hemde yaz okulu sayıyı değiştirir. şimdiden birşeyler yapmak erken bence. bölüme de bu sebeple gitsek aynı tepkiyi alacağız. şu an 1 2 dersi yaz okulunda alıp geçeceğini planlayan arkadaşlardan da , bitirme sınavına kalacaklar olabilir çünkü
sarihelikopter
(02/07/2015 - 10:42)
ben de aynı durumdayım, yaz okulunda iki ders verdikten sonra mezun olabilmek için tek dersim kalacak. organize olmayı başarabilirsek en az 10 kişi, halledebileceğimizi düşünüyorum.
rijitcan
(02/07/2015 - 14:30)
Ben de aynı durumdayım. Daha hızlı iletişime geçmek ve daha iyi organize olmak için watsap grubu kurduk ayrıca arkadasa katılmıyorum erken falan değil şimdiden organize olup zamanı gelince başvurmak lazım belki hiç haberi olmayan arkadaşlar olabilir özelden telefon vs iletişim bilgilerinizi atın isterseniz iyi akşamlar dilerim saygilarimla

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.