usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
stajlar hakkında önemli
2. sınıftayım daha hiçbir stajımı yapmadım ama duyduğum kadarıyla teknik resimler elle çizilecekmiş bize direk autocad´te çizmeyi gösterdiler elle çizmeyi bilmiyorum ve benim durumumda olan çok kişi var. Bu konuyu kiminle görüşmem gerekiyor ?


gönderen: analyst - 23/12/2013 - 10:17
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
deffergratifist
(23/12/2013 - 12:47)
maalesef bu konuyu görüşecek kimse yok. ben de aynı durumdaydım. %100 bilgisayarlı teknik resim grubu açıp stajda elle teknik resim istiyorlar. istersen bir bölüm başkanlığına git ama koskoca staj yönergesinin değişeceğini sanmıyorum. elle çizmeyi bilen bir arkadaşından falan yardım alacaksın başka çare yok.
analyst
(23/12/2013 - 13:58)
neden kimse el atmıyor ki bu işe :S şunu okulda bi sorayım dedim arkadaşlarıma elle çizileceğinden bile haberleri yokmuş.
dsatine
(23/12/2013 - 17:55)
Siz bilgisayarda çizin. Sonra çıktı alın, cama yapıştırın. Boş kağıdın hizalamasını yapın onu da yapıştırın, normal cetvelle 5 dk´da tüm çizim biter. Çizim elle mii elle. Gündüz vakti 10 numero çizim yaparsınız. Yaptım biliyorum.
Okuldan medet ummayın genç arkadaşlarım hiç bişe yapmazlar. Çözümü kendiniz bulacaksınız hep maalesef.
aluminyumadam
(23/12/2013 - 17:56)
elle çizmeyi bilecek bişi yok ki. bilgisayarda yaptığını kalemle yapıcaksın. zaten staj defterine basit parçaların resimleri konur. onları da elle çizersiniz. sıkıntı yapmayın
hebelek
(24/12/2013 - 10:26)
evet yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum.Hiç kasmanıza gerek yok öyle yok töleransı dogrumu yaptım bilmemne.basit basit şekilde çizin bilgisayardan öle elle geçiriverin bi kagıda.merak etmeyin nerdeyse bakmıyolar.sadece dogru adette ayrı ayrı parçaların olsun teknik resminiz,önemli olan o.kolay gelsin.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.