usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
teknik resim grup 9 seyid gani (cumartesi sabah grubu)
şimdi arkadaşlar ders cumartesi sabah olduğu için önümüzdeki iki hafta da servis derslerinin sınavları var malum alttan alanlar dışında kimse gidemeyecek bu derse. zaten autocadde daha 2 hafta ders anlattı. ee ben önümüzdeki bu 2 haftayı da kaçırınca vizede de bana kaçacak. sonuç olarak hoca vizeyi ne zaman yapacak? aralıkta yaparsa nasıl olacak tek vize mi düşünüyor? bir açıklama yaptı mı?


gönderen: rubytuesday - 13/11/2011 - 19:04
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(13/11/2011 - 23:52)
haftasonu sabah dersi olan tüm gruplarda durum aynı bu hafta lineer sınavı 11 de başlıyor teknik resim 12 de bitiyor hocalar dilekçe yazılması sonucunda ek sınav vb. bir yöntem bularak diğer bölümlerin sınav saatlerini değiştirebileceğini söylüyor ama bakalım değişen bir şey olacak mı..

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.