usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
en iyi kurs!!!!!!!
solid

autocad

catia

ansys


programlarını adam akıllı öğrenmek istiyorum


en iyi öğrenebileceğim ilerde cv me koyduğumda geçerliliği olacak ve en makul ücretlisi


hangisi

bu arada mak müh 1 sınıfım ve yazın yapmayı düşünüyorum


NOT:SORU BÖLÜMÜNE YAZMADIM ÇÜNKÜ YORUMA AÇIK BİR KONU NET BİR CEVABI YOK


gönderen: malumkisi - 22/03/2011 - 00:17
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
arthas_menethil
(22/03/2011 - 01:11)
biriniz de termodinamiği akışkanlar mekaniğini vs. adamakıllı öğreneyim demez.yüksekokula çevirdiniz okulu
bosadam
(22/03/2011 - 01:40)
evet yuksek okul olayina katiliyorum bende teknik ressamlik mi yapacaksin muhendislik mi o kurstan o kursa kosan adamlar var anlamiyorum cv acizleri bunlar eger sen dersleri adam akilli dinlediysen muhendislige hevesliysen ve muhendislik mantigini az cok kavradiysan indirirsin hangi programi ogrenmek istiyorsan acarsin evde ogrenirsin eger istersen programin ebesini bile sey yapacak konuma gelirsin sonra cv ne yazarsin ogrendigin programlari is gorusmesine gidersin adam sana bakar gozlerindeki ozguveni gorur emeg gorur gerekirse test yapar eger sende adamsan o testten gecersin.


Kurslarla muhendis olunmaz bu her zaman boyledir ortaya yuregini ruhunu koymazsan o meslekte ilerleyemezsin solidworksun turkiye disturibitorune git solidwork u nasil ogrendigini sor bakalim sana kurs mu diyecek yoksa evde mause ve klavyeyi tasarlayarak basladim mi diyecek .
hydralisk
(22/03/2011 - 01:51)
arthas_menethil şu sitedeki en doğru yorumlardan birini yapmış.
malumkisi
(22/03/2011 - 02:30)
ya siz çok biliyorsunuz ben adam gibi o derslere önem de versem
kursada gitsem olmuyor mu

hem kursa gidip hem termo öğrenilmez mi


tek resim alıyorum benim solid için ilk ve son şansım okulun vereceği eğitim adına bilgisayar klavyelerini yana koyup

ELLE çizim yapıyoruz ve hoca solid öğretmeyecek aynı şekilde adam akıllı matlab öğretilmediği gibi

öyle artislik yapmaya orjinal olup muhalefet yapacam diye yorum yapmaya gerek yok


ben termo kursu sormadım okulda eğitimi verilmeyen
programların kursunu araştırıyorum

ayrıca kurs soran termeodinamiği sallamıyor demek mi

dolmuşsunuz birilerine burada gelip hava atmayın konuyu saptırmayın




faprikka
(22/03/2011 - 02:59)
Üçüncü Binyıl tabiki. bu kadar millet boşa gitmiyor. ben 3 tane kurs aldım. süper öğretiyolar. osman hoca murat hoca ve selim hoca. süper adamlar. tavsiye ederim.
murat_ustuntas
(22/03/2011 - 03:08)
Üçüncü Binyıl Makina Mühendisleri tarafından kurulmuş ve yönetilen, aynı zamanda derslere giren ve piyasaya imalat ve tasarım hizmeti veren bir kurumdur. eğitim alacaksan üçüncü binyıldan daha kaliteli bir kurum bulamazsın. kalitenin sadece kıyaslama yapanlar farkına varabilir.

eğitim kurumlarında muhattap olduğunuz kişinin diplomasını sorun. yoksa yapacağınız uygulamaları sorun. ve gözünüzlede görün. deneme dersine girin. bunları sağlayan hangi kurum varsa oraya gidin. hala başka kurumlardan eğitim alan insanlar var. anlam veremiyorum. KONUŞMALARA ALDANMAYIN. gözünüzle görmeden kimseye inanmayın



aoner1903
(22/03/2011 - 06:14)
ansys için 1.sınıf yazı erken.illa gideceksen önce tasarım kurslarından birine git(catia, solid..) mukavemet akışkan termo gördükten sonra da yine tabi gideceksen ansys, fluent gibi kurslara git.
n\a
(22/03/2011 - 13:36)
son yoruma dıkkat bılen adam konusuyor:)...cın o cın ahmetın dedıgınden sasma:)
n\a
(22/03/2011 - 14:31)
ansys kurstan öğrenilmez.

cad programları değişkendir. işe gireceğin şirketin kabiliyetlerine göre seçersin. kimi programlarda yüzey modelleme, kimilerinde katı modelle yani sketch üzerinden çalışma istenir.

1. sınıf çok erken. derslerini matematiği fiziği iyi öğrenmeye bak. bir de ilgi alanını belirlemeye çalış.


rebel_0388
(22/03/2011 - 16:28)
çocuğun iştahını niye kaçırıyosunuz beyler, bırakın öğrenme samimiyeti kendisine kalsın,öğrenmek istiyosa zaten kursta da kendi başına da öğrenir, olayı kasmaya, polemik yaratmaya gerek yok.yol mu göstermek istiyosunuz, baltalamaya mı çalışıyosunuz, bi sakin...
bosadam
(22/03/2011 - 21:43)
program için kursa para vermek saçmadır eğitim sektörü adı altında bildiğin sömürü tıpkı sıfır bedenli kadınları sürekli ekranda döndürüp kilolu insanların kötü hissetmesini sağlayıp fitness ve spor aletleri pazarı oluşturulduğu gibi türkiyedeki kpss kursundan tut da diğer program kurslarına para yedirmek saçma bence
ilyas
(22/03/2011 - 22:13)
Hiçbir kurumun sertifikasının hiçbir geçerliliği yok. Bence ya kendin öğren ya da iyi bilen birinden bire bir ders al. İlle de kurs diyorsan Okul veriyor bir şeyler onları düşün.
Ayrıca üçüncü sınıftan önce program öğrenmenizi de önermiyorum. Bence proje yaparken lazım olanları lazım olduğu kadar öğrenin. Mezun olunca işe gireceğiniz firma hangisini kullanıyorsa o programı ayrıntılı öğrenirsiniz.
Kolay gelsin. İyi günler...
kb7
(23/03/2011 - 20:09)
Cad programı çalışmak istediğin alana göre değişir aslında.

en kralları ug(unigraph. yani). ama şu var,solidworksün arayüzü çok iyi. catia yüzey modellemede solide göre daha iyi. ne biliyim otomotivde çalışacaksan ug ve ya catia mesela, ama imalatta çalışacaksan solid ve ya ug. tabi çok basite indirgedim anlaşılsın diye.

analiz kurslarınıda 2.sınıfı bitirmeden alma. fluent için mutlaka akışkanlar mekaniğini al.yukarıdaki yorum çok güzeldi onu tekrar edeyim.

termo akışkanlar ısı transferini öğrenin ilk önce. birşeyi öğrenmeden analizini yapamazsınız.
kb7
(23/03/2011 - 20:34)
programlar için kurslara gitmek bence saçmalık değil.

evet kurcalarsam öğrenebilirim,ama bir düzenim olması lazım programlamam lazım kendimi.kurs bunu çok güzel sağlıyor. üstelik,kendim uğraştıkça öğrenebilirken, bilen biri bana en kısa yolu gösteriyor. ve ben o kısa yolu öğrenip, kendimin uğraşıp öğreneceğim zamanda, o kısa yolla birden fazla parça çizerek o komuta yine hakim olmuş oluyorum. tabi bu benim bakış açım. hee para veriyorum tabii ki evet.

fluenti ise kimse tek başıma öğrenirim demesin...

ben murat hocamın kursuna yani 3. binyıla gidiyorum.amacım reklam yapmak değil.şunu net söyleyeyim üçüncü binyıl için,diğerlerini bilmediğim için haklarında yorum yapmam yanlış olur.

solid kursunu alıyorum ordan.ve eğer,gerçekten kurs dışındada uğraşırsanız, solidi öğrenirsinizx.ama önemli bir şart.kurs bittikten sonra mutlaka çizimlere devam edin ki pekiştikçe pekişsin.

fluentide alıyorum. daha yeni başladık,ufak bir sorun yaşadık ama sonu hayırlı olur inş.

ben en iyi kursun hangisi olduğunu bilemem,ama soruyu soran kardeşime,üçüncü binyıldan memnun olduğumu söylüyorum. dediğim gibi ama analiz programlarını sakın 2. sınıfı bitirmeden alma.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.