usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
okulun açtığı photoshop, 3dsmax, solid, autocad kurslarına katılan varmı
arkadaşlar bu kurslardan herhangi birine katılan varmı burda,genel bi değerlendirme yapabilirmi rica edersem fiyat, kalite, yeterlilik açısından yazın gitmeyi düşünüyorum

http://www.sem.yildiz.edu.tr/program.php?egitimID=14


gönderen: köprüden önce son çıkış - 02/06/2010 - 21:41
 Soru Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
jokerbaa
(02/06/2010 - 22:20)
geçen dönem autocad2010 kursuna katılmıştım. derslere ilyas hoca ile övün hoca beraber giriyolar. çok iyi anlatan hocalar ve gerçekten birebir ilgileniolar. ben çok memnun kaldım. piyasa da daha ucuza kurslar da var ama bu kadar kaliteli olduklarını hiç sanmıorum. tavsiye ederim ben.
hercule poirot
(03/06/2010 - 02:57)
bi arkadaş da bana tavsiye etmişti. iyiymiş duyduğuma göre. ama ben diyeyim kurstan ziyade evde kendin öğren bir şekilde kitaplardan, online derslerden veya eğitim videolarından. ekstra bişey istersen kursa git veya hiç gitme. anladığım bişey varki önemli olan kendi kendine sürünerek öğrenmek tam öğrenmeye denk.
köprüden önce son çıkış
(03/06/2010 - 16:57)
teşekkürler arkadaşlar, bencede dışarda bilmediğimiz bi yere gitmektense okulun hocalarının ders verdiği, ki bu hocalar dr. doç. oluyor, kursa gitmek daha anlamlı

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.