usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
gelecek dönemin uzaktan olma ihtimali
Merhaba arkadaşlar
Üniversiteler, okullar birçok insanın yakın temasta bulunduğu yerler. Yurtta kalan da bir sürü öğrenci oluyor. Ayrıca bazı uzmanlar salgınla mücadelenin kış mevsiminde daha zor olduğunu söylüyor.
Sizce gelecek döneminde uzaktan eğitimle olma ihtimali var mı?


gönderen: defansagel - 13/07/2020 - 01:47
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
ksevim25
(13/07/2020 - 02:24)
Bence buyuk ihtimal öyle olacak, gidişata bakilirsa tüm dunyada vakalarda azalma gozlenmiyor. Ulkemizde de her gun bin kusur kisi hastaliga yakalaniyor bu sekilde hastaligin uzunca bir sure daha bitmesi mumkun görünmüyor.
mobikaapp
(13/07/2020 - 09:55)
Liseler ortaokullar falan açılabilir belki çünkü biraz daha yerel hareketlilik söz konusu. Ama üniversitelerin açılacağını düşünmüyorum. İki sebepten, birisi çok daha geniş bir kitlenin teması söz konusu. İlçemdeki liseye gitmemle İstanbuldaki okuluma gitmem arasında temas açısından çok ciddi farklılıklar var.

Diğer sebep ise yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim hakkı. Ülkesi buraya göndermeye bilir veya Türkiye sınırları kapatmış olabilir.

Öngörüm ise şu: Bizim okul son haftaya kadar "geleceksiniz, biz karışmayız, isterseniz okulu dondurun vs vs" gibi hiç de öğrenciye saygısı olmayan ifadelerde bulunacak. Son bir hafta kala pat, Yök diyecek ki saçmalamayın uzaktan devam.

Yaşanmış örnek: Final sınavlarımız. Biz ne dersek diyelim yüz yüze yapacaklardı sözde. Ama sonuç ortada.
defansagel
(14/07/2020 - 15:14)
Nasıl bir süreç olacak, bekleyip göreceğiz
orhunkprn
(18/07/2020 - 04:02)
Çok yüksek bir ihtimal.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.