usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Rektör Ören, yargı kararını yok saydı
Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Durul Ören, profesörlük unvanı mahkeme tarafından usulsüz bulunarak iptal edilen Doç. Dr. Haluk Çeçen'i tekrar profesör olarak atadı. Yeniden atama, mahkemenin iptal kararı verdiği gün yapılınca, üniversite camiasında 'Rektör yargıya meydan okuyor' şeklinde yorumlandı.

Ataması yapılan Çeçen'in diğer adayların aksine Akademik Değerlendirme Kurulu'ndan da muaf tutulduğu belirlendi. Rektör Ören, Muğla Üniversitesi Rektörü Şener Oktik'in oğlunu ÖSS'yi kazanamamasına rağmen usulsüz biçimde üniversitede Mimarlık Fakültesi'ne de kaydettirmişti.

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Yapı İşletmesi Anabilim Dalı için açılan profesörlük kadrosuna o dönemde Ant Yapı'nın Moskova'daki rezidans inşaatının koordinatörü Haluk Çeçen başvurdu. Üniversite yönetim kurulu, Çeçen'in kadroya atamasını uygun buldu. Şimdiye kadar hiçbir devlet memuriyetinde bulunmayan Çeçen için atama işlemleri başlatıldı. Ancak, ilk defa açıktan atanacak olan devlet memurundan istenecek belgeler talep edildiğinde bazı eksiklikler tespit edildi. Yüksek lisans ve doktora öğrenimini ABD'de yapan Çeçen, yurtdışında aldığı master derecelerinin Türkiye'de geçerliliği için istenen denklik belgesini vermedi. Bu durum Personel Daire Başkanlığı tarafından rektörlüğe ve Haluk Çeçen'e bildirildi.

Doç. Dr. Çeçen'in ataması, YÖK Kanunu'nun 22. maddesinde düzenlenen 5 yıl aynı bilim alanında görev yapmayan kimselerin atamalarının yapılamayacağı hükmüne de uymuyordu. Diğer öğretim üyeleri Akademik Değerlendirme Kurulu'na (ADEK) sokulup eserleri incelenirken, üniversite yönetim kurulu, Çeçen'e üniversitede acil ihtiyaç olduğu gerekçesiyle, ADEK'ten muaf tutulması için karar çıkardı. Rektör Durul Ören'in birim yöneticilerine sözlü talimatı üzerine, bütün eksikliklere rağmen atama yapıldı. Ancak aynı kadroya başvurulduğu halde ataması yapılmayan Doç. Dr. Çaykun Alpaslan, atamanın usulsüz olduğu iddiasıyla idare mahkemesine başvurdu. İstanbul 4. İdare Mahkemesi, başvuruyu haklı bularak atama kararını iptal etti. Mahkeme kararı gereği Haluk Çeçen'in atamasını iptal etmek zorunda kalan üniversite yönetimi, 3 Nisan 2008'de aldığı iptal kararının ardından aynı gün Çeçen'i yeniden profesör olarak atadı. Üstelik atama, eski jüri raporları dikkate alınarak gerçekleştirildi. Hakkının yendiğini söyleyen Doç. Dr. Alpaslan, bu işlemin iptali için de idare mahkemesine başvururken diğer taraftan Rektör Ören hakkında görevini kötüye kullandığı gerekçesiyle cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.


kaynak: http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=703569


gönderen: georgia - 14/07/2008 - 17:38
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Larva
(14/07/2008 - 22:34)
gire ayak yandaşlarına kıyak geçiyor işte. işin ehli olmayanlar işbalına gelirse kıyametin kopması yakındır. inş dulul ören tekrardan rektör secilmez.
dah ii ve kaliteli biri secilirde okulumuzu bir kaç yılda düzeltmeye bakar kendi yandaslarının ve kendinin cebini doldurmaya değil.
mmt26
(17/07/2008 - 02:56)
Sezer atadı onlar kadrolaştı!
Kadrolaşma iddialarının tavan yaptığı üniversitelerde beklenen oldu! Sezer'in atadığı kadrolaşan rektörler yüksek oy aldı!




Üniversitelerden 16’sında rektör adayları belirlendi. En fazla oyu 10. Cumhurbaşkanı Sezer tarafından ve listeye dahi giremeyen rektörler kazandı.

Son iki yılda rekor düzeyde kadrolaşıyorlar iddiaları da böylelikle kanıtlanmış oldu. Şimdi gözler, sırf seçimler için akademik kadroları dolduran rektörlere karşı Gül'ün takınacağı tavra çevrildi.

Görev süreleri ağustosta bitecek olan 21 üniversiteden 16’sında rektör adayları belirlendi. En fazla oyu alan adaylar arasında 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından atanan mevcut rektörler ile tıp fakültesi profesörleri yer aldı. Beş üniversitede de seçim bugün yapılacak.

Seçimlerde çoğunlukla tıp kökenli öğretim üyeleri yüksek oy aldı. Sezer’in atadığı Trakya, Cumhuriyet, Karadeniz Teknik, Yıldız Teknik, Çukurova, Akdeniz, İTÜ ve Gazi üniversitelerinin rektörleri seçimde yeniden birinci oldu.

Gül de üç adaydan birini 6 Ağustos’a kadar rektör olarak atayacak. Profesör unvanlı öğretim üyelerinin yarıştığı seçimde oy alan adaylar şöyle:

- Trakya: Rektör Enver Duran 233, Muhsin Koten 87, Armağan Altun 49, İrfan Coşkun 37, Oğuz Taşkınalp 37, Timur Kırgız 1.

- Cumhuriyet: Rektör Mehmet Bakır 205, İlyas Dökmetaş 139, Faruk Kocacık 112, Mehmet Ali Akpınar 17, Sami Hizmetli 14, Zafer Kars 1, Dursun Saraydın 1.

Eski AKP milletvekili
- Karadeniz Teknik: Rektör İbrahim Özen 464, Aydın Dumanoğlu 153, Tahsin Yomralıoğlu 22, Ali Paşa Ayas 1, Selahattin Köse 1, Burhan Sadıklar 1, Osman Bektaş 1. Dumanoğlu, daha önce AKP Trabzon milletvekilliği yapmıştı.

- Yıldız Teknik: Rektör Durul Ören 211, İsmail Yüksek 137, Murat Demircioğlu 120, Oruç Bilgiç 37, Taner Şengör 3, Ahmet Göksel Ağargün 1.
- Çukurova: Rektör Alper Akınoğlu 225, Mustafa Kibar 158, Yalçın Kekeç 132, İbrahim Ortaş 117, Ünal Zorludemir 93, Osman Serindağ 54, Tuncay Özgünen 3.

En çok oy Akaydın’a
- Akdeniz: Üniversitelerarası Kurul Başkanı da olan Rektör Mustafa Akaydın 293, İsrafil Kurtcephe 207, Mehmet Baykara 83, Oğuz Bircan 41, Aziz Kemal Emek 11, Mahmut Duran 8, Abid Demircan 7, Tuncay Neyişçi 1.

- İTÜ: Rektör Hüseyin Faruk Karadoğan 362, Muhammed Şahin 209, Hasancan Okutan 141, İbrahim Akduman 82, Ali İhsan Aldoğan 35, Erkin Nasuf 1.

Sezer atamamıştı
- Boğaziçi: Rektör Ayşe Soysal ilk sırada yer alamadı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Kadri Özçaldıran 170, Soysal 146, Aslı Tolun 1, Niyazi Türkelli 1, Faruk Birtek 1, Betül Tanbay 1.

- Gazi: Rektör Kadri Yamaç 732, Rıza Ayhan 384, Hasan Biri 358, Eyüp Bedir 107, Haluk Tokuçoğlu 92, Sedat Demircan 22, Mehmet Emin Özdoğan 18, Zeki Taner 1, Nazife Güngör 1. Ayhan, 4 yıl önce yapılan seçimde en fazla oyu almasına rağmen Sezer tarafından atanmamıştı. Gül'ün geçtiğimiz dönem rektörlük yapan bu seçimlerde de hakkında onlarca iddia bulunan Yamaç'ı atamaması bekleniyor.

Çorapçıoğlu 2. sırada
- ODTÜ: Rektör Yardımcısı Ahmet Acar 134, Türker Gürkan 125, Mustafa Tokyay 115, Rektör Yardımcısı Canan Çilingir 92, Fatoş Yarman Vural 90, Nevzat Özgüven 55.

- Ankara: Ziraat Fakültesi Dekanı Cemal Taluğ 372, Tümer Çorapçıoğlu 336, Erkan İbiş 329, Necati Örmeci 266, Taner Demirer 171, Nezih Erverdi 74, Hikmet Akgül 60, İsmail Doğan 9.

Eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç, Çorapçıoğlu’nu tıp fakültesi dekanlığına atamamıştı.

AKP’liler listede
- Dicle: Rektör Fikri Canoruç’un eşi Naime Canoruç 148, Fazıl Hüsnü Erdem 136, Ayşegül Jale Saraç 112, Talip Gül 77, Recep Işık 70, Ömer Satıcı 1. Saraç, 2007 seçimlerinde AKP’den milletvekili aday adayı olmuştu. Erdem de, AKP’ye Anayasa taslağı hazırlayan ekip arasında yer almıştı.

Aşkın’a 1 oy
- Dokuz Eylül: Tıp Fakültesi’nden Sedef Gidener 564, Mehmet Füzün 181, Halil Köse 165, Siraç Dilber 125, Atilla Akkoçlu 69, Hale Akpınar 54, Zerrin Toprak 9. Sandıktan eski Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Can’a da 1’er oy çıktı.

- Ege: Tıp fakültesinden Candeğer Yılmaz 505, Ata Erdener 496, İsa Durmaz 159, Haluk Baylas 138, Cüneyt Hoşcoşkun 92, Kayhan Kantarlı 34.

- Erciyes: Tıp fakültesinden Fahrettin Keleştemur 180, Adnan Öztürk 130, Munis Dündar 123, İsmail Kayar 121, Mehmet Nazmi Narin 40, Akif Özdemir 33, Yalçın Tekol 2. Rektör Cengiz Utaş seçimlere katılmadı.

TÜBİTAK’tan aday
- İnönü: TÜBİTAK’ta çalışan ancak üniversitede görevi bulunmayan Cemil Çelik 183, Sezai Yılmaz 170, İbrahim Keleş 21, Özcan Ersoy 14, Mehmet Demircan 8, Ergün Ekinci 3, Kemal Kartal 1. Sandıktan ünlü ilahiyatçı Zekeriya Beyaz’a 1 oy çıktı.

Fırat, Atatürk, Uludağ, Gaziantep ve 19 Mayıs üniversitelerinde seçim bugün yapılacak.



Larva
(17/07/2008 - 13:59)
Nasıl Pek sayın olmayan Ahmet necdet sezer en düşük oyları alan rektörleri atadıysa.Şimdide Abdullah Gül Kendi Adaylarını oylara bakmadan atıyacak.EE o zaman oylamanın özelliği yada önemi nedir.işte çadırdamıs bir adalet anlayısı.

Şimdi oylamaya gelince Şimdiki sayın rektörümüz Durul ören ilk seciminde kaç oy alarak rektör olmustuki. ama şimdi başı çekiyor bu neden oluyor ki? sormak lazım. başa gelen her kişi ilk iş olrak yandaşlarını toplayıp iice bir kadrolasıyor.işte bir çadırdamış adalet anlayısı daha.


Sonra kendini bişi bilen bir çok kişi cıkıp buraya ideolojileri doğrultusunda sezer haklıydı gül haklıydı demeye başlar.
yukatan
(17/07/2008 - 23:31)
kadrolaşma yapılıp yapılmadığı kanıtlayaçak net bilgim yok.insanların beyinlerinin içini nasıl düşündüklerini anlayabilmek için kullanılaçak bi makinada yok.bir kişi önce oy vermemiş sonra yaptığı uygulamaları beğenip ona oy vermiş olabilir.ayrıca onun döneminde alınan elemanların kadrolaşma amaçlı olarak alındığını kanıtlamak için alınanların kaçının bilimsel niteliklerinin yeterli olmadığına bakmak lazım.10 kişi alınır 1 inin nitelikleri yeterli olmaz 9 nun ise yeterli olur ise adam kayırma var demek çok güç.
anntimakina
(19/07/2008 - 00:51)
ısmaıl yuksek gıbı bır ınsan varken baskasının rektor olması cok acayıp.. bu kadar ogrencı yanlısı , ınsancıl , ınsana deger verren bır hoca bu makama cok yakısır. ayrıca yıldız teknık unıversıtesı makına muhendıslıgı ve endustrı muh. ıle unlu ve pıyasa da bu dallarla anılan bır unıversıte... rektorun de bu dallardan ozellıkle bır makınacı olması gerek. ısmaıl hoca sen yıldızın herseyısın :)
awaw1111
(19/07/2008 - 18:28)
utku fikirlere mudahale var beni niye sildiniz
Larva
(19/07/2008 - 21:24)
Arkadaşlar bazı mesajların silinmesi çok ii olmuş.Lütfen Edep Erkanı koruyalım.

Birisinin gidip birisinin gelmesini tartışmaktan cok üniversitemizi hak eden ve ileriye tasıyacak kişileri tartışalım.

Yoksa ideolojimize en yakın adayı savunmuyalım.

Eğer Durul Hoca gidecekse İnşallah Temennim odurki yerine ondan Daha ii biri Gelirde (onu aratmasın bize) üniversitemiz ve bölümümüz çok çok ii yerlere gelir.

awaw1111
(19/07/2008 - 21:32)
benim yorumum herhangi bir hakeret icermemekteydi kabullenmiyorum bu durumu
emre d.
(19/07/2008 - 23:48)
awaw1111: yorumunda hakaret içermesine gerek yok bu konu hakkında daha önce açıklama yapıldı. sitede dini-siyasi çekişmelere mahal verecek her tür girişim yasaklanmıştır. bunun sebebi din-laiklik-siyaset gibi konuların konuşulmamasını sağlamak değil bilakis bu konular hakkında yapılan polemiklerin bir çok kullanıcıya zarar vermesi ve tartışma boyutunun hakarete doğru gitmesidir.

http://www.a305teyim.com/serbest.php?id=1286

haksızlığa uğradığınızı iddia ettiğiniz konuları lütfen iletişim bölümüne yazarak belirtiniz, gerekli cevabı ve silinen yorumlarla ilgili detaylı bilgiyi net olarak alabilirsiniz.

lütfen bu sitenin makine fakültesi öğrencilerine hizmet amacıyla kurulduğunu ve bu çizgiden sapmayacağını unutmayın.
mmt26
(20/07/2008 - 02:31)
lütfen bu sitenin makinacılara hizmet amacıyla kurulduğunu unutmayın bi alttaki konu başlıından örnek alın
lütfen:)
burakbaba
(20/07/2008 - 14:13)
hem makinacılara hizmet amaçlı diyeceksin bir de utanmadan sıkılmadan rektöre çamur atacaksın.
Kim kadrolaştı nasıl kadrolaştı?? şunu bir açıkla arkadaşım? okula dışardan hocamı getirdi. ?? ne yaptı bu adam??

başka bir üye daha hazırlık öğrencisi tutmuşsun bana ismail yüksek ten bahsediyorsun.. daha merkez kampüste bi tane bile hocanın adını dahi bilmeden sadece gazetelerden takip ettiği fakat daha yüzünü bile görmediği hocanın çanakçılığını yapacaksın.

bu sitenin admini ise olaylara taraflı yaklaşımdadır. Rektöre karşı iftira atılan yazıları saklamakta, bunlara iftiradır diyen yorumları silmektedir.
Eğer bu sitede rektöre çamur atmak serbestse açık açık yazda bizde bilelim.
eğer siyesi karalamaya kapalı ise bu konu başlığı kaldırılsın

emre d.
(20/07/2008 - 15:06)
rektöre çamur atıldığını düşündüğün yorum varsa sağda !? şikayet butonu var basarsın kontrol edilir. ben iki tarafın da yazdığı tüm yorumları sildim kalan yorumların hiçbirinin tartışmayla ilgisi yok.. taraflı olsam yalnızca seninkileri silerdim. ayrıca bunun tartışma yeri burası değil, ve haberi yapan da ben değilim, rektöre çamur attığım falan da yok, bu nasıl saçma bir suçlama anlamadım başkalarına sinirlenip burda eleştirinin dozunu kaçırma
burakbaba
(20/07/2008 - 16:01)
tartışma konusu tepeden tırnağa kadar siyasi karalamadır. adam yukarda rektörü sezer atadı, rektör kadrolaştı bundan dolayı yüksek oy aldı diyor. bu tamamen karalamadır.
bu yazyıyı yazanın ya rektörlük seçimleri nasıl yapılıyor ondan haberi yok ya da haberi var ama gözgöre göre iftira atıyor.
sana eleştirim ise. konunun tamamen siyasi propaganda amaçlı olması ve içeriğinin yalnızca rektörü savunan taraflarının silinmesi.
Eğer gerçekten tarafsızsan veya siyasi konuların bu sitede yeralmasından rahatsız oluyorsan bu başlığı kapatman gerekirdi.
Bilinçli ya da bilinçsiz rektörü karalayan yazılar halen yayında ve bunların iftiradan oluştuğunu söyleyen yazılarımızı siliyorsun.
sana rektöre çamur atıyorsun demiyorum. sadece çamur atılmasına göz yumuyorsun.

emre d.
(20/07/2008 - 16:34)
eğer sadece rektörün savunulduğu yorumları silseydim diğer arkadaşlar da neden yorumlarımız silindi diye yazmazdı heralde di mi?
Larva
(20/07/2008 - 18:15)
kendimi tutayım dedim ama adamın yaptıgına bak hem geleceksin burda dine hakaret edeceksin hemde sonra zeytinyagı gibi üstte duracaksın.

Akıllı ol ayagını denk al,Konuyla ilgili ne dersen de.fikrini paylaş.

Amaa olaki bir daha Dinime tek kelime laf edersen.Hakarete dewam edersen bende senin anladıgın dilden konusmaya başlıyacam.

Adminlerede laf atıp durma senin gibi provakatörlere meydan bırakmadıgı içindir yaran. Beğenmiyorsan gelip yorum yapma ozaman.

Arkadaşlar.Burasının Üniversitemizin hatta fakültemizin yardımlaşma ve paylaşma plotformu olarak görüyorum siyasi cekişmelerinizi başka yerde yapın.

burda olacaksada saygı cercevesinde olsun.Kendini bilmez bi kaç çapulcu gibi dine hakaret ederek değil
ytümakina
(20/07/2008 - 18:24)
larva evt bazı yerlerde haklısın ama bazı yerlerde evt arkadaş bişeler sölemiş ama dine hakaret ettiğini falan düşünmüyorum ,ayrıca provakatör demişsin de gitmişsin asıl provakatörü tutuyosun 'akp' rumuzlu kişiden bahsediyorum sana katıldığım yerlerse yazının sonları yani son iki paragrafı ayrıca kimse dine hakaret falan edemez ettirmeyizde merak etme sen gelmeden önce de böle bişe yoktu bundan sonrada olmucak herkes diğer arkadaşın inançlarına ve düşüncelerine saygılı olmalı ayrıca bu kutuplaşmayıda yaratan asıl siyaseti dine alet eden sizlersiniz o yüzden herkes gerçeklerin altını çizsin artık nese uzatmaya gerej yok herkes işina baksın siyaset provakatörlüğüyse işi hade başka yere burası tertemiz bi site ve kimseninm kirletmesine izin vermeyiz
Larva
(20/07/2008 - 18:35)
ytü makine bak benim başlıktan bu yana bir tane mesajım silinmedi. mesajı silinen herkes geliyor buraya tekrar aynı şeyleri bozuk plak gibi tekrarlıyor.Burda bir çok kişi ideolojik olarak konusuyor.ben isim vermeden herkesi eleştirdim. kimseyi desteklemeden kendi fikrimi acıkladım.ne akp ne bir başkasının fikirlerini destekledim.

ama burakbaba isimli şahsiyetin yazdıgı mesaj yenilir yutulur cinsten değil.Atatürkümün arkasına sığınaraktan dinme bu şekilde hakaret eden insana tek kelime etmedim adminlerin müdahalesini bekledim.öylede oldu ama sen geldiğim günden beri aynı rahatsızlıgı sürdürüyorsun.yazdıgım her mesaja bir kulp buluyorsun uzatmıyalım bence.

ama acıkca sölüyorum kimse kimseyle aynı fikirde olacak diye bir sey yok. kimseninde kimseye hakaret etmeye hakkı yok.
81onur38
(20/07/2008 - 18:54)
Benim yorumlarımda da herhangi bir hakaret unsuru olduğunu düşünmüyorum,bir kelime hariç herhangi bir sataşma da yoktu ki o kelimemin de arkasındayım.

Umarım seçilen kişi bazılarının ağzına fermuar dikip sonra da o fermuarı kapatacak cinsten biri olur!
Larva
(20/07/2008 - 20:32)
benim temmennim gelenin agız kapatsın.olanları yollasın kendi adamlarını alsın falna filan... değil gelen daha ii işler yapsın. bakın altını çiziyorum daha ii.

Durul hoca iiyse. Gelecek kişi ondan daha ii olsun istiyorum. Yeniden göreve gelmiyeceği büyük bir olasılık.yerine kim gelirse gelsin. üniversitemizi çok daha ii yerlere getirmek için çabalasın.
jgh
(21/07/2008 - 19:32)
Haberi almış olduğu gibi yapıştırmış, altına kaynağını yazmış.Sonuçta yazıyı değiştirmemiş.İsteyen araştırırır doğruluğuna bakar,isteyen araştırmadan direk inanır isteyen de başka bi çözüm yolu bulur. basın bizim -okurun sadece bilmemizi istedikleri kadarını yansıtır onun da ne kadarı doğru bilinmez. Bunu herkes senin kadar biliyor. Kimsenin sırf bu yazıyı okuyupta şimdiki rektörden rahatsız olacağı yok. Çoğu kişi okulun mevcut durumundan rahatsız. Havuz açıcaklarına doğru düzgün bi atelye açsınlar içine de 3-5 tane tezgah koysunlar görelim anlatılanları uygulayalım.Açtıkları havuza da almıyorlar zaten. Bu böyle uzar gider saydıkça sayarım yazdıkça yazarım...

Ben tam anlamıyla geniş tabanlı eğitim almak istiyorum=)

burakbaba
(22/07/2008 - 13:35)
Keşke tüm öğrencilerin dilekleri senin gibi olsa. Gerçektende okulda halen 1970li yıllardan kalma makine mühendisliği dersleri var, günümüze uyarlanmış olan otomatik kontrol gibi derslerde aşırı derecede teorik.
Fakat benim eleştirim şudur, özellikle okulla hiçbir alakası olmayan militanları gönderip üniversitedeki hocaları o şudur, buda budur şeklinde ayırıp üniversitenin bilimsel niteliğini bir kenara bırakıp sanki siyasi çekişmelerin yaşandığı bir kurum olarak gösterilmesidir.
Durul hocaya isnad edilen mesnetsiz suçlamalar konusunda da, hangi Ana Bilim Dalı olursa olsun yeni Arş. Gör. Alınırken kadrolardaki boşluğa bakılır. Bir ABD.deki kadro sayısı bellidir. Örneğin otomotivde 80 kadroluk yer varsa ve bir prof 15, bir doç. 10, ve bir yrd. Doç 5 kadro ise toplam öğretim üyesi sayısı (ünvanlarına bağlı olarak) 15-10-5 gibi örnek katsayılarla çarpılmasıyla hesaplanır. Geriya kalan boş kadrolarada mevcut ABD başkanının kararı doğrultusunda arş.gör. atanmaktadır. Rektörlüğün bu konuyla alakası yoktur. Yani okulda rektörlük tarafından kadrolaşma diye bir saçmalık olamaz.
Üniversitenin hesaplarıda tamamen yök’kün kontrolünde olup hiç kimse kafasına göre harcama yapamaz.

Arkadaşlar bundan 5-6 sene önceye kadar merkez kampüse dışardan gelen militanlar tarafından, okulun öğrencileri dövülmüş. tonoz kafede iki öğrenci satırlanmıştı. eski şişli kampüsünde ve B bloğun altında tarikat yuvaları kurulmaya çalışılmış ve o zamanki rektörümüz ayhan alkış tarafından bu tür çabalar sonuçsun bırakılmıştır.

Durul hocamız science citation indexte bir çok tezi yayınlanmış değerli bir akademisyenimizdir. bilmeden etmeden yalan yanlış suçlamayınız. üniversitemizdeki benim tanıdığım rektörlerimiz tüm uygulamalarında öğrencileri kollamak amacı dışında bir amaç güdmemiştir.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.