usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
"Bu Aralar Gençler İkide bir Ne Yapıyor?"

Bu Aralar Gençler İkidebir Ne Yapıyor?" Katılım Koşulları


www.ikidebir.com.tr adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, "Bu Aralar Gençler İkide bir Ne Yapıyor?" isimli kampanya, Eti Pazarlama ve Sanayi A.Ş. tarafından Türkiye genelinde düzenlenmektedir.
Kampanya 27/05/2008 tarihinde başlayıp, 30/06/2008 tarihinde ve saat 24:00'da sona erecektir.
Kampanya, www.ikidebir.com.tr sitesine üye olarak profil oluşturup diledikleri zaman, bu aralar ikide bir ne yaptıkları ve ne hissettikleri ile ilgili iletileri siteye girerek yarışmaya katılanlar için geçerlidir.
18 yaşından küçük olanlar, Eti Paz., Bağımız Paz. ve Deniz Ajans çalışanları bu kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.
Kampanyaya katılmak için önce ücretsiz olarak üye olmak ve profil oluşturmak gerekmektedir. Üye olurken, üyelik bilgilerini doğru olarak girmek zorunludur. Yarışma boyunca yarışmaya üyelik ve katılım gibi yarışma kapsamındaki işlemler ücretsizdir. Türkiye genelinde isteyen herkes başka bir koşul olmaksızın bu yarışmaya katılabilirler.
Katılımcıların; www.ikidebir.com.tr sitesine önce ücretsiz olarak üyelik bilgilerini doldurarak üye olmaları ve kendi profillerini oluşturmaları gereklidir. Profil oluştururken istenir ise katılımcı, profil fotoğrafını da profile ekleyebilir.
Katılımcılar, profillerini oluşturduktan sonra, bu aralar ikide bir (her gün, her saat, her dakika, ne zaman isterlerse) "o an ne yaptıkları ve/veya ne hissettikleriyle ilgili" iletiler girebilecekler.
Katılımcıların girdikleri iletiler, profillerinde tutulacak ve üyeler kişisel bir veritabanı oluşturmuş olacaklar. Ayrıca profillerine ekledikleri arkadaşlarının da bu aralar ne yaptıklarını aynı veritabanlarından takip edebilecekler.
Kampanya boyunca, en yüksek puanı alarak www.ikidebir.com.tr sitesini en aktif kullanan katılımcılardan bir top 5 listesi oluşturulacak ve kampanya sonunda en yüksek puanı alarak bu listede, 1. ve 2. olan en aktif ilk 2 kullanıcı 1 (bir)'er adet i-Pod Touch kazanacaktır.
En aktif kullanıcı olma kriterleri aşağıdaki gibi olup site üyeleri bu kriterlere göre puan kazanacaktır;
Siteye en fazla gün giriş yapan,
En çok ileti giren,
Siteyi en düzenli takip eden,
En çok arkadaşını siteye davet eden,
Bu kriterlere göre puan hesaplamaları yapılarak en yüksek puanı alan ilk iki katılımcı 1. ve 2. olacaktır.
Ödül kazananlar, 3 Temmuz 2008 tarihinde www.ikidebir.com.tr sitemizde duyurulacaktır.
Bir kişi siteye bir kez üye olabilir ve bir kez hediye kazanabilir.
"Bu Aralar Gençler İkide bir Ne Yapıyor?" yarışması kapsamında www.ikidebir.com.tr web sitesine şiddet, korku, dini ve siyasi ileti veya fotoğraf, toplumca kabul gören genel ahlak kurallarına, toplumsal gelenek ve görenek, örf ve adetlere uygun olmayan iletilerin girilmesi ve resimlerin eklenmesi yasaktır. Söz konusu ileti ve fotoğraflar, yetkililer tarafından tespit edilecek, www.ikidebir.com.tr web sitesinde yayınlanmayacak ve yarışma kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Ödül kazanabilmek için yarışmacının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması gerekir. Başka bir koşul aranmamaktadır. Yarışma kaydı sırasında yarışmacı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan Eti Pazarlama ve Sanayi A.Ş. sorumlu tutulamaz.
Birden fazla katılımcının ödüle aynı sonuçla hak kazanması durumunda; öncelikle siteye en fazla gün giriş yapan, bu aşamada da tekrar eşitlik görülmesi durumunda ise üyelik tarih önceliği esas alınacaktır.
Eti Pazarlama ve Sanayi A.Ş., yarışma boyunca yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanılan puanları tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
Gerekirse yarışma bitiş tarihi uzatılabilir, uzatılması halinde yeni tarih, yarışma bitmeden önce sitede duyurulacaktır.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez, mala çevrilemez, ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
"Bu Aralar Gençler İkide bir Ne Yapıyor?" kampanyasına katılanlar yukarıdaki


gönderen: cambaz - 01/07/2008 - 14:57
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.