usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
iş arayışı
Elini sallasan mühendise çarpacak bir dönemde, bu tarz bir konu başlığı eklemek biraz beyhude kalabilir ama şansımı denemek istedim. Ytü´ de yüksek lisans eğitimime devam ediyor olup aynı zamanda 1 senelik imalat tecrübem bulunmakta ve işime de devam etmekteyim. Ancak kafa olarak tamamen bilgi donanımına odaklanmış biri olarak mevcut pozisyonum beni tatmin etmiyor (Buna anlatım kapasitesi düşük olan insanlarla çalışmak ve tek mühendis olmak da eklenebilir) İş aramıyorum veya zor durumda değilim, dediğim gibi bu diğer ilanlardan biraz farklı olmasını amaçladığım bir yazı. Ben gerçekten mühendislik yapabileceğim bir yerde diğer şartları umursamaksızın çalışma ihtimaline açığım ve belki buradan birileri bu tarz bir şirkette çalışıyordur diye umut ettim.


gönderen: SEYFODAYI - 06/07/2021 - 01:11
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
sldaa
(24/09/2021 - 11:12)
Merhaba,

Bölümün ya da yaptığın işe, aradığın iş alanına dair bilgi verir misin? Okuyan kişiler için daha bilgilendirici olacaktır bence.

İyi Çalışmalar

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.