usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yurtdışı iş ihtiyacı
Merhaba Arkadaşlar ,

Belki burada birileri görür de dikkat çeker diye son defa buraya yazmak istedim.Biliyorum burada iş bulmaktan ziyade öğrenci platformu lakin yine de burada da bulunsun istedim.

Kısaca özetleyecek olursam, 2011 Yıldız Makine Mühendisliği mezunuyum.Özellikle Rusya bölgesinde şantiyelerde iş arıyorum .Bekarım ve Türkiyede yaşama planım yok.Yaklaşık 7 aydır işsizim.Türkiyede yabancı menşeili Kurumsal ölçekli firmalarda çalıştım .Rusya da daha önce çalıştım ancak , çok uzun süre değil, firma ile görüş ayrılıklarımız nedeniyle ayrıldım.Türkiye de bir kariyer planı hedeflemiyorum.Şu an İstanbulda ikamet ediyorum.

İyi derece İngilizce ,orta seviyede Rusçam var .Tanıdıkları olanlar,hali hazırda aranızda yurtdışında olanlar ve Mühendis arayan firmada çalışanlar veya bir yerde ilan görmüş olanlar olabilir bu bakımdan desteğinizi rica ediyorum.Yönlendirme yapılması durumunda ciddi kişilere Özgeçmişimi paylaşacağım.

Şimdiden destek ve yönlendirmeleriniz için peşinen teşekkürlerimi sunuyorum.

Teşekkürler


gönderen: fk - 04/08/2019 - 17:48
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:

BU İLANA HİÇ CEVAP YAZILMAMIŞ, İLK CEVABI SEN EKLE!

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.