usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kağıthane//ev arkadaşı
arkadaşlar merhaba,

2 kişi kaldığımız eve 3. ev arkadaşı alıyoruz.

ben yıldız teknik üniversitesinde harita mühendisliği okuyorum ev arkadaşım da yeditepe üniversitesi endüstriyel tasarım okuyor.

ev 3oda 1 salon, geniş ve her cepheden güneş alıyor. ısıtma, kombili ve alttan ısıtma şeklinde, çirkin petek görüntüsü yok yani. apartman görevlisi günde iki kez çöpleri topluyor. site içerisinde güvenlik sorunu olmayan bir dairede kalıyoruz. peyzaj olarak da gayet makul bir site. apartmanın hemen yanında birkaç tane basketball sahası var. biz arada maç yapıyoruz. arabası olan ya da motoru olan arkadaşlar için hem otopark sorunu yok hem de dediğim gibi güvenliği olan bir konumda.

evin bulunduğu lokasyon; bilgi üniversitesine 5 dakika, nişantaşı üniversitesine yine aynı uzaklıkta, yıldız teknik üniversitesine ise ben şu şekilde gidiyorum; sitenin hemen yakınlarından geçen 41st ile topkapı metroya 15 dakikada ve metrodan davutpaşaya da 15 dakika olmak üzere ortalama 30-40 dakikada kampüste oluyorum. toplu ulaşım ile bu şekilde, kendi aracı olan arkadaş için ise ortalama 20-30 dakikada kampüse ulaşacaktır.

evde şu olmalı dediğimiz bir kuralımız yok. saygılı olmak yeterli. sigara ve alkol kullanıyoruz , zaman zaman kendi biramızı da yapıyoruz. gelecek olan arkadaşa bilgi olması için belirtmem gerekiyor.

ev arkadaşı aradığımız kişiden depozito istemiyoruz. kira ise faturalar, kapıcı aidatı ve kiranın üçte birlik kısmı dahil olmak üzere 1000tl.

eve gelecek arkadaşın odası şu an için boş durumda, kendi odasına eşyalarını getirmeli. onun dışında beyaz eşya, internet vs her şey var.

resimler:

https://i.hizliresim.com/gPqE9O.jpg

https://i.hizliresim.com/5NgbG5.jpg

https://i.hizliresim.com/Or0mon.jpg

https://i.hizliresim.com/p50l6o.jpg

https://i.hizliresim.com/VQ0mrB.jpg

https://i.hizliresim.com/dLPmOp.jpg

https://i.hizliresim.com/nbRZQB.jpg

iletişim: 0533 654 6521
0553 334 6984



gönderen: siddhartha - 30/07/2019 - 18:12
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:

BU İLANA HİÇ CEVAP YAZILMAMIŞ, İLK CEVABI SEN EKLE!

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.