usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ingilizce özel ders (toefl, ielts vs.) devri !!!
Beyler zamanında özel ders almıştım toefl için, sonra finaller, staj, mezuniyet derken 26 saat özel ders kaldı. Şuanda da Ankara´da çalışıyorum artık kursa da gidemem (American Time; Yıldızın altında hemen 50-60 m aşağısında). İngilizce düşünen varsa bırakmayı düşünüyorum oldukça uygun fiyata. İngilizce öğrenecekseniz, özellikle toefl ielts falan düşünüyorsanız özel dersi tavsiye ederim. Ama her kursun yapacakları şeyler aynı, o yüzden fazla para vermeyin boşuna, giden eden tanıdığınız varsa da sorun isterseniz o da benim gibi diyecektir. Sonuçta hepsi ticarethane gibi çalışıyor, ama özellikle profesyonel sınavlar için biraz profesyonel destek almak şart. genelde de özel dersler 20 ila 30 saat arasında verilir. (seviyeye göre) Fazla veriyolarsa bilinki para koparmak amaç. Sonuç olarak düşünen isteyen varsa 26 saat özel dersi uygun fiyata bırakmayı düşünüyorum. Her türlü materyali de paylaşacağım tabikide. Öncelikle buraya yazdım hem size yarasın hemde benim açımdan el mahkum zaten uzaktayım o yüzden uygun fiyata bırakıcam ki bana da yarasın. İlgilenen olursa özelden beklerim.


gönderen: arapas - 30/07/2018 - 12:22
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:

BU İLANA HİÇ CEVAP YAZILMAMIŞ, İLK CEVABI SEN EKLE!

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.