usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
part time veya full time Pazarlama iş imkanı
Merhaba Arkadaşlar,
Yüksek lisans yaparken aynı zamanda part-time olarak Sensormatic Güvenlik Hizmetleri isimli firmada Pazarlama- Ürün yönetimi bölümünde stajyer olarak çalışıyorum. Yüksek lisans yaparken çalışmanın zorluğundan dolayı iş yerimden ayrılıyorum. Yeni mezun veya 4. sınıf en az 3 gün işe gelebilecek çalışma arkadaşı arıyorlar. İngilizce bilgisi önem taşımakta. eğer düşünürseniz cvnizi sezen.akturk093@gmail.com veya sezen.akturk@sensormatic.com.tr mail adresine atabilirsiniz. Endüstri müh- Elektrik müh- Elektronik müh tercih sebebidir.

Not: İş yerinde çalışma şartları ağır değil aksine çok yardımcı oldular bana ama yüksek lisans yaparken çalışmak zor geldiği için ayrılıyorum yanlış anlaşılma olmasın :)


gönderen: mak24 - 13/02/2018 - 09:13
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
siyah_beyaz
(14/02/2018 - 19:57)


Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.