usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
EV ARKADAŞLIĞI - FULYA´DA
Merhaba Beykent Üniversitesi 4. sınıf işletme mühendisliği öğrencisiyim ama okulum daha 2 yıl devam edicek. Fulyadaki 2+1 evime bayan öğrenci ev arkadaşı arıyorum.Ev 1. katta olup Fulya´nın merkezinde Cevahir avm ve Metroya 5 dakika metrobüse 8 dk yürüme mesafesindedir. Etrafında birçok market , spor merkezi , parklar ve cafeler bulunmaktadır.Bunun yanı sıra mahallemizde eczane , hastane gibi ihtiyaç anında hemen ulaşılabilecek tedavi merkezleri bulunmaktadır. Bulunduğu mahalle ve apartman bakımından nezih ve güvenilir olduğunda gelen arkadaşımın hiçbir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum.Ev kirası kişi başı 1000Tl+ortak giderler(fatura vs.) EV FULL + FULL eşyalıdır gelen arkadaşım sadece bavulunu alıp gelebilir.Gelecek kişinin ortak yaşam standartlarını yükseltme gereği olarak ev içerisinde sigara ve içki (sosyal içicilik hariç :) ) kullanmaması beklenmektedir. Ben temiz ve düzenli bir yaşamı seviyorum gelecek kişinin de ortaklaşa konulacak ev kurallarına sorunsuz bir şekilde uymasını istiyorum bunun yanısıra çok pozitif bir insanımdır karşımdaki ile çok büyük sıkıntı olmadığı sürece huzursuzluk yaşamam.

İRTİBAT : senem.demir@outlook.com



gönderen: sadeceokur - 24/08/2016 - 11:22
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:

BU İLANA HİÇ CEVAP YAZILMAMIŞ, İLK CEVABI SEN EKLE!

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.