usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kiralık oda var!!
Maltepe Altayçeşme Yaşamkent Sitesinde oturuyorum. E-5´e yürüyerek 6 dk, minibüs yoluna 5 dk ve Kadıköy-Kartal Metrosunun Maltepe durağına 10 dk yakınlıkta.

Yıldız Teknik makine mühendisliğinde yüksek lisans yaparken Beşiktaş´a metro-vapur yaparak gayet rahat bir şekilde gidip gelmiştim 2 yıl boyunca. Şu anda Marmaray´ın da devreye alınmasıyla metro-marmaray-üsküdar´dan motor ile Beşiktaş´a gitme seçeneği de var.

Ev 2+1 ve site içinde. Yüksek girişli. Güvenlikli ve havuzlu. Çok nezih. Sıfır rutubet. Tüm odalar güneş görüyor. Maltepe oldukça sakin ve ferah bir yer. Sahile yürüyerek 15 dakika. Bağdat Caddesine minibüsle 10 dk en fazla. Kadıköy´e ise metro ile 20 dk.

Kira 850 TL, aidat 100 TL. İkiye bölününce 475tl yapar. Tabi faturalar da ikiye bölünür. Fakat fatura yükü pek olmuyor zaten. Ev 2+1 olduğundan duruma göre 3. kişi de alınabilir. Eğer 2 kişi gelirse, gelecek arkadaşlardan aylık her şey dahil (kira, aidat, su,elektrik,doğalgaz, sınırsız uydu net ve kablo net vb.) kişi başı 350 TL sabit ücret ya da tek kişi gelirse yine her şey dahil 600TL´ye anlaşabiliriz. İsteyen için toplam masraf neyse 2´ye ya da 3´e bölünsün derse bölebiliriz de. Kira her ayın 1´i ile 3´ü arasında ödeniyor. DEPOZİTO YOK!

Odada balkon, çalışma masası, komidin, bez dolap ve yer yatağı mevcut. Oda, Eylül başından itibaren uygun olacak.

Son olarak da kendimden bahsedeyim. Adım Ümit. Yıldız Tek. kimya müh. mezunuyum. Ardından Yıldız Tek. makine mühendisliğinde yüksek lisans yaptım. Şu anda da çalışıyorum. Düşünürseniz ve aklınıza takılan sorular olursa mail adresim
umit_prof@hotmail.com


gönderen: timuprof - 18/08/2014 - 21:52
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:

BU İLANA HİÇ CEVAP YAZILMAMIŞ, İLK CEVABI SEN EKLE!

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.