usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
acil çince bilen veya bilen birini tanıyan
tanıdığım bir firmanın çinden getireceği makinaların nasıl kullanılacağı hakkında çinden eğitmen gelecek.çok iyi çinceye gerek duyulmayacağını düşünmekteyiz.resmi bir iş olmamakla beraber her türlü başvuruya açıktır.kendine güvenen yada bu işi yapabilecek birini tanıyan lütfen aşağıdaki numaradan bana ulaşın.(iş yaklaşık 1 hafta 10 gün sürecek,sınav tarihlerine göre ayarlama yapılabilir)

05052750283
esat aksoy


gönderen: TEAMCAN - 14/05/2012 - 23:21
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
TEAMCAN
(14/05/2012 - 23:58)
resmi bir iş değil derken kastettiğim profesyonel çeviri beklemiyoruz.adamın her dediği anlaşılmayabilir.yazı çevirisi de olmayacak zaten(bildiğim kadarıyla)
sass
(15/05/2012 - 10:37)
Tek bir Çince yok. Artık sayfaların Çinceye dönüştürülmesi istediğinde bile en az 2-3 tane Çince dil seçeneği çıkıyor. Çince bir çok dilden oluşuyor aslında. Çince bilen Türk arkadaşım var ama şu an Çin´de yaşadığı için yardım etme ihtimali bulunmuyor. Başka da Çince bilen tanıdığım yok ama her kişi yardım edemeyebilir onu belirteyim dedim. Mandarin ile Kantonca en çok kullanılan ikisiymiş. Kolay gelsin.
TEAMCAN
(15/05/2012 - 17:08)
çok teşekkür ederim.aynı durumu bende bildirdim ama sen bir yokla dediler.varmı bilen?gelecek adam hangisini konuşuyor öğrenip birde ekşide ilan vereyim.tekrar sağol
sass
(15/05/2012 - 19:25)
Rica ederim. Tekrardan kolay gelsin.

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.