usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
İmal Ödevlerinde ŞOK
Arkadaşlar bir süredir imal ödevlerinin ucuz fiyarlara ancak usülsüzce, gelişigüzel, geçen senelerin ödevlerinden copy paste yapılarak verildiğini öğrendik. Bunu yapan arkadaşlar geçen sene arkadaşlarından ordan burdan bir şekilde ödevleri almışlar ve bir arşiv oluşturmuşlar. Ne kadara yaparsın diye sorunca direk hangi ödevler var senin diye cevap veriyorlar. Çünkü ellerinde yoksa yardımcı olamayacaklarını biliyorlar :D

Bu konuda şunu belirtmek isterim ki, ben imal ödevlerini sıfırdan kişiye özel olarak ve kesinlikle geçen senelerdeki ödevlerden copy-paste etmeden hazırlıyorum.

Sakın ha sakın ucuz diye kan emicilere paralarınızı kaptırmayın benden söylemesi. Sonra yarın ödevleriniz geçersiz sayılırsa, ödev kaldığı için dersten de kalırsanız kafanızı taşlara vurursunuz. Bu ödevi hazırlamaya vakti olmayanlar için yardımcı oluyoruz ve bunun için bir emek harcıyoruz. Sizler için en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ödevlerinizi makina mühendisi bölümünü bitirerek makina mühendisi ünvanını eline almış, deneyimli, tecrübeli kişilere yaptırın. Tecrübesiz kişilerden uzak durmanızı tavsiye ederim.

İmal ödevleri yardımı için aşağıdaki adrese mail atabilirsiniz. Şimdilik Allah'a emanet olun.

conqueror.3@hotmail.com


gönderen: conqueror - 28/04/2009 - 01:47
 İlan Hakkında Yazılan Cevaplar:
yorum yapan(tarih) yorum
Larva
(28/04/2009 - 16:48)
En güzeli herkesin kendisi yapması,destek alınabilinir,yardım istenebilinir ama fulll parayla yaptırmak olmaz..
conqueror
(28/04/2009 - 22:09)
Ben zaten yapabilecek olanlara kendisinin yapmasını tavsiye ederim. Ancak çalışanlar, aşırı yoğunlukta olanlar ödevi yetiştiremeyecek olanlar için yardımcı olabilirim. Bende eski ödevleri aynen vermeyip, zaman harcayıp sıfırdan emekle hazırladığım için bir miktar ücret talep ediyorum. Keşke onu da almasam ama öğrencilik işte ihtiyaç olmasa almak istemem tabiki.
oghuzkhan
(29/04/2009 - 09:50)
kardeşim sen reklam işini iyiyce abarttın be :D oldu olacak diplomanın resmini fln da eklesen

bi de şey yararlı olur. transkripttin bazı kesimlerini (tamamına gerek yok :D) mesela bu ödevi yapmanla alakalı derslerin notlarını da ekleyebilirsin. imaldir, makeldir, ne biliyim otokeddir gibi....

sıradan A'ları sergilersen daha çok müşteri çıkar :D


neyse Allah bereket versin, kazandığın parada gözüm olmaz biliyosun, işin gırgırındayım

Cevap Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.